Denise Rifai cară o avere cu ea. Suma colosală dată de vedeta Kanal D pe o geantă (exclusiv)

Denise Rifai cară o avere cu ea. Suma colosală dată de vedeta Kanal D pe o geantă (exclusiv)
Denise Rifai e plătită bine la Kanal D. Prezentatoarea are o geantă costisitoare în colecție

Denise Rifai este un nume tot mai pronunțat în showbizul românesc. Notorietatea i-a adus și un salariu pe măsură, care îi poate permite să-și satisfacă plăcerile. Drept dovadă stă geanta pe care a purtat-o pe braț zilele trecute, când a fost surprinsă de fotoreporterii Impact pe străzile din București.

Denise Rifai poartă o avere pe braț. Suma dată de vedeta Kanal D pe o geantă

„Toate salariile mele au fost în linie cu evoluția mea de la momentul respectiv. Primul meu salariu a fost undeva la nivelul a o sută de dolari, la primul meu job în radio, unde eram editor și prezentator de știri. Apoi am fost plătită în linie cu evoluția profesională și mie mi se pare corect să fie așa, să existe un echilibru, un raport perfect între ceea ce muncești și salariul pe care îl încasezi. Chiar nu mai știu ce am făcut cu primii bani, sigur i-am cheltuit bucurându-mi inima cu ceva”, a povestit Denise într-un interviu pentru Click!.

Putem estima că veniturile lunare obținute în urma contractului cu postul Kanal D sunt unele cât se poate de generoase, având în vedere accesoriul vestimentar demn de o celebritate cu care a fost surprinsă de fotografi într-o parcare din București. Mai exact, o geantă Louis Vuitton, model Onthego GM Monogram Giant Canvas, ce valorează aproximativ 3.000 de euro.

Se trage dintr-o familiei de viță nobilă

Familia Rifai este una de viță nobilă în Iordania, iar tatăl prezentatoarei TV ar fi unul dintre urmașii acesteia. Întrebată despre proveniența numelui său, Denise Rifai a răspuns: „Pentru că așa îl cheamă pe tata. Tatăl meu este iordanian. Este arab, dar cetățean român de o viață. A venit în România și a studiat arhitectura, deci sunt fată de arhitect. Acum asta face în România. E un tip fain, așa, tata. Nu prea vreau să vorbesc așa prea multe despre familia mea.

Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare. La noi, la arabi este o vorbă: „părintele este peste capul tău”.

Tatăl nu și-a dorit să lucreze în presă

„Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. Mă doare că e supărat pe mine pentru că nu și-a dorit niciodată. Eu sunt ca Rifai, ca tata, dacă mâine vine copilul și-mi zice că vrea presă, nu-l las, nu există așa ceva. Eu l-am înfruntat pe tata și am făcut meseria asta”, a mărturisit ea în cadrul unui interviu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI