Salariul lui Denise Rifai. Ce a făcut vedeta de la Kanal D cu primii bani câștigați

Salariul lui Denise Rifai. Ce a făcut vedeta de la Kanal D cu primii bani câștigați
Denise Rifai la început de carieră

Denise Rifai, acum gazda unui show direct, și cu întrebări incomode, la Kanal D, a cunoscut succesul la Realitatea TV. Cunoscută pentru modul incomod de a-și conduce emisunile, Denise Rifai nu a fost întotdeauna bine plătită. Moderatoarea recunoștea recent că primul ei salariu fusese sub 100 de euro.

Denise Rifai la început de carieră

Deși cu un nume cu rezonanță, mai ales în lumea arabă, Denise Rifai nu a avut parte întotdeauna de succesul pe care-l are acum. Celebra moderatoare și-aduce aminte de începuturile sale în media. Pe vremea aceea era angajată pentru prima dată la un post de radio. Vedeta recunoaște că salariile ei au fost în linie cu evoluția de la momentul respectiv. Începuturile ei în  jurnalism au fost la un post de radio, iar primul ei salariu a fost de 100 de dolari.

”Toate salariile mele au fost în linie cu evoluția mea de la momentul respectiv. Primul meu salariu a fost undeva la nivelul a o sută de dolari, la primul meu job în radio. Eram editor și prezentator de știri. Apoi am fost plătită în linie cu evoluția profesională și mie mi se pare corect să fie așa.

Să existe un echilibru, un raport perfect între ceea ce muncești și salariul pe care îl încasezi. Chiar nu mai știu ce am făcut cu primii bani, sigur i-am cheltuit bucurându-mi inima cu ceva, a detaliat aceasta.”, povestește Denise Rifai.

Emisiunea de la Kanal D, o nouă provocare pentru moderatoare

După anunțul plecării de la Realitatea TV, Denise Rifai ieșea pentru o scurtă perioadă din lumina reflectoarelor. Vestea noului proiect, propus de Kanal D, de altfel un format deja cunoscut, a încins spiritele.

”40 de întrebări cu Denise Rifai” aduce în fața telespectatorilor oameni politici, vedete, personalități din viața socială românească, fiind puși în fața unor întrebări, cel puțin indiscrete. Printre personalitățile recente, invitate la emisiunea moderată de Denise Rifai, îl amintim pe Petre Roman, Ilie Năstase, Dan Negru, Cristian Borcea, iar lista poate continua.

Deși are o carieră în plină creștere, iar noul proiect o aduce și mai mult în fața telespectatorilor, moderatoare are un regret. Denise recunoaște că, deși un om matur, nu a reușit până acum să-și întemeieze o familie, cu toate că-și dorește acest lucru.

”Toată viața mi-am dorit să am un bărbat al meu și copii. Sunt femeie matură, dar departe de a-mi întemeia o familie și de a face copii. Sunt departe de acel moment care în mod normal ar fi trebuit să se întâmple. Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească. Un bărbat cu care să fiu căsătorită, eu cred în această instituție a căsătoriei.

Să am nu unul, ci patru copii: trei băieți și o fată. Dar nu a fost să fie. Viața trăită e foarte diferită de cea imaginată, accept și ideea că poate nu mă voi mărita niciodată, că poate nu voi avea copii. Nu știu ce-mi va oferi viața. Îmi fac profesia cu bună credință și aștept să văd ce mi-a rezervat Dumnezeu, pentru că eu cred în EL, în destin.”, a povestit Denise Rifai.