Cum a fost surprinsă Denise Rifai, pe stradă. Imaginile care spun totul despre ea

Cum a fost surprinsă Denise Rifai, pe stradă. Imaginile care spun totul despre ea
Cum a fost surprinsa Denise Rifai pe strada

De când prezintă emisiunea 40 de întrebări de la Kanal D, Denise Rifai a devenit una dintre cele mai populare vedetet de televiziune din România. Vedeta atrage privirile când își etalează trupul sculptat pe străzile din Capitală. Cum a fost surprinsă Denise Rifai, pe stradă. Imaginile care spun totul despre ea.

Cum a fost surprinsă Denise Rifai, pe stradă

Denise Rifai a devenit, în scurt timp, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune din România. De când moderează emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D, frumoasei șatene i-a crescut popularitatea într-un mod fantastic, iar acum toți românii vorbesc despre show-ul ei și interviurile foarte directe și sincere la care sunt supuși invitații ei.

Prezentatoarea TV atrage atenția fără să depună prea mult efort. Recent, Denise Rifai a fost surprinsă în zona de nord a Capitalei într-o ținută foarte sexy, scriu cei de la Cancan. Îmbrăcată complet în negru, cu o pereche de pantaloni care îi urmează liniile trupului, o geacă neagră, o pereche de UGG-uri, o bluză lelejeră tot de culoare neagră, un fes gri și masca în ton, care se asorteze cu ansamblul ținutei, Denise Rifai dovedește că știe să fie trendy în orice situație.

Și pentru cei care se întreabă cu cine se vedea Denise Rifai atât de aranjată, ei bine, răspunsul este cât se poate. Conform fotoreporterilor de la cancan.ro, vedeta s-ar fi întâlnit cu fratele acesteia.

De ce a demisionat Denise Rifai de la Realitatea Plus

Înainte să accepte provocarea de a modera probabil cea mai „incomodă și directă” emisiune de la televizor, Denise Rifai a lucrat la postul de televiziune Realitatea. Frumoasa șatenă și-a dat demisia după ce a moderat emisiuni de politică la postul respectiv de televiziune. Vedeta este recunoscută pentru stilul său incisiv de a pune cele mai incomode și directe întrebări politicienilor, stil pe care l-a abordat în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, care se bucură de un imens succes pe piața din România.

Denise Rifai a demisionat de la Realitatea Plus, iar motivul a fost unul cât se poate de simplu. Potrivit spuselor prezentatoarei, nu se mai regăsea în noul format al postului de televiziune:

„Eu sunt Denise Rifai. Moderator și realizator al emisiunii Legile Puterii. Și așa o sa rămân! Și nu pot lucra ca profesionist și om care am trăit zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, în acest nou climat, pe care, cu siguranță, l-ați remarcat și dumneavoastră”, a declarat Denise Rifai, după ce a demisionat de la Realitatea Plus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI