Denis Drăguș, implicat într-un scandal uriaș. Familia rupe tăcerea: ”Hagi nu s-a băgat”

Denis Drăguș, implicat într-un scandal uriaș. Familia rupe tăcerea: ”Hagi nu s-a băgat”
Denis Drăguș, implicat într-un scandal uriaș

Denis Drăguș, fost jucător de națională, este în centrul unui scandal uriaș. Considerat un fotbalist de perspectivă, atacantul lui Crotone din Serie B are parte de necazuri pe plan personal, lucru care i-a afectat, se pare, și cariera fotbalistică. De vină pentru forma slabă ar fi chiar iubita acestuia, este de părere familia jucătorului. Denis Dărguș nu i-a primit la botezul fiicei sale pe părinții lui.

Denis Drăguș, implicat într-un scandal uriaș

De mai bine de doi ani, Denis Drăguș (21 de ani) nu a mai vorbit cu părinții săi. Tatăl jucătorului, fost fotbalist la Dinamo și FC Argeș, a rupt tăcereea și spune că de vină pentru relația extrem de rece pe care o au cu fiul lor este iubita sa, Vanessa Mara. Denis și Vanessa au împreună o fetiță, pe Gloria. La botezul ei, părinții jucătorului de la Crotone nu au fost invitați.

„Noi vrem să-l vedem, să-l iubim. Iar el ne zice că-l terorizăm. Vă spun sincer că eu la început n-am fost de acord cu relația lui cu Vanessa, știam ce trecut a avut doamna…

N-am fost de acord pentru cariera lui sportivă pentru că eu am fost sportiv și știu toate aceste lucruri. Am văzut chestiile astea, n-am trecut degeaba prin viață”, a declarat pentru ProSport, Mihai Drăguș, tatăl lui Denis.

Mihai Drăguș (49 de ani) spune că și-a cerut scuze în fața tuturor pentru vorbele nepotrivite cu care ar fi jignit-o pe Vanessa, însă tânăra nu a vrut să i le accepte.

”Sunt discuții mai vechi pe această temă, când era la Viitorul, chiar antrenorul Cătălin Anghel a vrut să ne împace.

Domnul Hagi nu s-a băgat… Ruptura cea mare între noi s-a produs după mai multe meciuri slabe, când a intervenit și Gică Popescu, și Gică Hagi, să se mute 2-3 săptămâni să stea fără ea ca să se liniștească”, a mai povestit fostul dinamovist.

”Gică Popescu l-a învățat de bine”

Tatăl lui Drăguș povestește că atât Gică Popescu, cât și Gică Hagi au încercat să îl convingă pe fostul jucător al Viitorului să își schimbe comportamentul, fără vreun rezultat însă. Mai mult decât atât, se pare că atacantul ar fi fost dorit, la un moment, dat de Ajax, însă din cauza comportamentului său refractar, ”lăncierii” s-au retras.

”Hagi mi-a zis să stau liniștit, să am răbdare că se va rezolva. Nu s-a implicat mult, dar Gică Popescu a încercat să mă ajute, să-l învețe numai lucruri bune. Am stat de vorbă cu fiul meu și cu Gică Popescu multe ore. Popescu l-a învățat de bine, i-a dat exemple din cariera lui, chiar îi mulțumesc pentru tot ajutorul.

Cert e că, într-o discuție privată, Gică Popescu mi-a zis că voia să-l vândă pe mai mulți bani, dar nu se înțelegea nimeni cu el. Din ce știu eu, Ajax l-a vrut, după Răzvan Marin, și pe Denis Drăguș. ”, a mai povestit bărbatul.

Părinții tânărului susțin că nu l-au jignit și își doresc ca el să ”își calce pe orgoliu” și să se împace.

”Noi nu l-am jignit deloc… Cum poți să minți? Trebuie să-și calce pe orgoliul ăsta și pe mândrie, să recunoască faptul că a greșit. E simplu. Noi îl iubim, iar el nu ne bagă în seamă. A spus că bag bani la păcănele, am avut acest viciu, dar nu-l mai am. După toată tevatura asta mi-a dat Dumnezeu minte și nu mai practic așa ceva.Toți am avut sau avem vicii, am scăpat de ele cu ajutorul lui Dumnezeu”, a încheiat tatăl fotbalistului de la Crotone.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI