Gică Popescu a semnat cu o televiziune din România. Ce emisiune va prezenta

Gică Popescu a semnat cu o televiziune din România. Ce emisiune va prezenta
Ce emisiune va prezenta în curând Gică Popescu

Gică Popescu și-a întreptat atenția spre televiziune! Fostul mare fotbalist va putea să fie urmărit de admiratorii săi de acum încolo și pe micile ecrane. Acesta a semnat un contract ce îi va aduce mult succes, iar subiectele pe care le va propune o să fie apreciate de mulți români.

Gică Popescu, într-o nouă ipostază inedită. Ce emisiune va prezenta în curând

După ce pandemia a schimbat normalitatea pe care o știam, mai multe vedete din diferite domenii și-au întreptat atenția spre anumite proiecte speciale. În timp ce unele celebrități au început să realizeze podcast-uri sau să aibă diferite rubrici în emisiuni extrem de cunoscute, iată că Gică Popescu a semnat un contract cu o televiziune foarte cunoscută și se pregătește să vină cu noi propuneri pentru telespectatori, dar și pentru fanii ce îl urmăresc de mulți ani.

Gică Popescu va avea o emisiune chiar la Antena 1, iar cei ce îl apreciază îl vor putea urmări într-o nouă ipostază. Acesta va aduce pe micile ecrane un proiect foarte special, susținând interviuri cu foști mari jucători din lumea fotbalului. Fostul fotbalist a dezvăluit că deja a început să lucreze pentru noua emisiune ce îi va mulțumi pe cei ce urmăresc cu drag tot ce se întâmplă în lumea sportului.

„Am început să fac o serie de interviuri cu foști mari jucători alături de care am evoluat. Sunt angrenat într-un proiect cu totul și cu totul special. Mi-a plăcut această experiență. Am realizat deja patru interviuri cu foști fotbaliști. Dintre ei, doi sunt foști câștigători de Balon de Aur.”, a declarat fostul mare fotbalist la Antena 3.

Ce detalii a oferit Gică Popescu. Fanii s-au bucurat enorm

Nu se știe încă momentul în care emisiunea lui Gică Popescu o să fie difuzată, numită Superprieteni, dar fostul fotbalist deja a oferit câteva detalii despre interviurile pe care le pregătește pentru Antena 1. Bineînțeles, acesta a pus ochii pe unii dintre cei mai mari foști sportivi, așa că detaliile oferite o să fie unele extrem de importante pentru cei ce vor să afle mai multe despre carierele explozive ale fotbaliștilor.

„Am început cu Hagi, apoi cu Figo pe Santiago Bernabeu și a fost dovada a ceea ce înseamnă respect pentru că cei de la Real mi-au spus că am tot stadionul la dispoziție. Apoi am făcut pe Camp Nou cu Puyol și nu putea să lipsească Hristo Stoichkov, pe care l-am dus în Deltă.”, a adăugat Gică Popescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI