Demisie șoc în televiziune. A părăsit postul TV chiar înainte de lansare

Demisie șoc în televiziune. A părăsit postul TV chiar înainte de lansare
Un cunoscut om de televiziune a parasit televiziunea unde se angajase

Tocmai ce a avut loc o demisie șoc în televiziune. Angajatul celebru al unei televiziuni de știri din România, care nici nu a apucat să emită, a ales să părăsească echipa. Deși mai erau doar câteva zile până la marea lansare, jurnalistul a ales să plece. Despre cine este vorba, vedeți în rândurile de mai jos.

Un cunoscut om de televiziune a demisionat de la postul TV cu care semnase. Care sunt motivele demisiei

Demisie șoc de la Euronews, cu câteva zile înainte de lansarea postului TV. Televiziunea rămâne fără jurnalistul Adelin Petrişor, unul dintre cele mai sonore nume atrase în proiectul TV.

Conform informaţiilor, Adelin Petrişor a anunţat deja că astăzi, 20 mai, este ultima zi a lui la Euronews. Televiziunea de știri Euronews este una dintre cele mai aşteptate lansări de pe piaţa media din România și urmează să emită de pe 25 mai.

Ce mesaj a transmis Adelin Petrișor

De asemenea, jurnalistul Adelin Petrişor a postat un mesaje despre plecarea lui de la Euronews.

„Astăzi este ultima zi în care sunt jurnalist al Euronews România. Mi-am dat demisia. Motivele nu-s dramatice, dar mă privesc doar pe mine şi pe cei din conducerea staţiei. Cum sunt tot felul de prieteni care abia aşteaptă să inventeze spun totuşi că nu a fost vorba de presiuni, ingerinţe etc.

Oricum, cu siguranţă în acest moment cred că e mai bine aşa. Nu regret cele 3 luni petrecute în redacţia Euronews. Am învăţat multe lucruri noi, am stat pentru prima dată în scaunul prezentatorului de ştiri şi am cunoscut oameni interesanţi.

Adelin Petrișor a realizat mai multe materiale pentru postul mamă

Mai mult, am avut şansa să fac mai multe materiale care au fost difuzate de canalul mamă Euronews Internaţional. Cum lansarea postului este peste doar câteva zile, le doresc mult succes foştilor colegi de la Euronews România. Eu sper să găsesc rapid soluţia să merg mai departe. Cum ziceau vecinii bulgari? Keep walking!”, a anunțat Adlin Petrișor.

Adelin Petrişor a ajuns în proiectul Euronews venind de la TVR, mutare făcută de jurnalist după ce a prestat timp de zece ani pentru televiziunea publică.

Cine este Adelin Petrișor

Adelin Petrișor a fost reporter special şi şef al secţiei eveniment, acoperind evenimente precum Primăvara Arabă (a fost în Egipt la căderea regimului Mubarak).

A fost în Tripoli, în Libia, de altfel singura echipă de jurnalişti români (împreună cu Florin Dobre) care au documentat conflictul care a dus la căderea regimului lui Ghadafi. De asemenea, Adelin Petrișor a fost în Coreea de Nord, în aprilie 2012, a transmis de la conflictele militare din Irak, Afganistan şi Siria. Nu în ultimul rând, în timpul pandemiei de coronavirus, Adelin Petrișor a fost primul jurnalist care a făcut un reportaj în secţiile de Terapie Intensivă.