Demisie de răsunet la Digi24, după șapte ani. O vedeai zilnic, iar opiniile ei erau cele mai acide

Demisie de răsunet la Digi24, după șapte ani. O vedeai zilnic, iar opiniile ei erau cele mai acide
Demisie fulger la Digi24!

Unul dintre cei mai acizi jurnaliști ai stației părăsește pupitrul! Digi24 rămâne fără un prezentator de renume, care a reușit timp de șapte ani să încânte publicul cu obiectivitate și naturalețe. Cine este și de ce a ales să părăsească Digi24?

Demisie fulger la Digi24!

Este vorba despre Alice Iacobescu, cea care a fost alături de fanii trustului timp de șapte ani și care a oferit replici acide și păreri obiective. Aceasta este unul dintre cei mai vechi oameni din echipa Digi24, iar după ani grei a ales să plece. Alice a demisionat recent de la televiziunea grupului RCS.  De asemenea, prezentatoarea de televiziune a confirmat cele zvonite, pentru paginademedia.ro.

„Consider că este momentul să fac o schimbare și, în mod cert, o să fie o schimbare de substanță. Îmi doresc foarte mult să fac jurnalism, jurnalism de calitate, și sunt convinsă că voi reuși să fac asta și de aici încolo. Voi vedea sub ce formă.”
Alice Iacobescu

Iacoberscu părăsește pupitrul de știri de la Digi24
Iacoberscu părăsește pupitrul de știri de la Digi24

„Nu știu unde mă duc, dar știu ce am de oferit”

Alice Iacoberscu a mai susținut, pentru sursa citată, că este în perioada de preaviz, iar că mai departe nu știe unde să se ducă, dar știe foarte clar ce are de oferit în această direcițe. „În acest moment, nu știu unde mă duc, dar știu ce am de oferit.” Alice lucrează de mai bine de 20 de ani în media, iar din 2012, de la deschiderea postului TV Digi24, a fost alături de echipa trustului aferent.

Și-a început cariera în televiziune la Tele 7 abc, mai apoi a ajuns să lucreze la BBC World Service, urmând să lucreze mai bine de 11 ani la Intact, din care patru ani la Antena 3. În 2012 a renunțat la Antena, unde realiza Săptămâna de știri pentr noul proiect Digi24, după care s-a alăturat trustului cu doar o lună înainte de lansarea oficială din 1 martie 2012.