Minore abuzate de taxatorii de pe ruta Mangalia – Constanța. O fostă prezentatoare DIGI 24 ia atitudine

Minore abuzate de taxatorii de pe ruta Mangalia - Constanța. O fostă prezentatoare DIGI 24 ia atitudine
Minore abuzate de taxatorii de pe ruta Mangalia-Constanța. O fosta prezentatoare Digi24 a intervenit în cazul strigător la cer

Caz revoltător la Constanța! Numeroase minore s-au plâns de faptul că mai mulți taxatori le abuzează pe ruta Mangalia-Constanța. O fostă prezentatoare de la Digi24 a luat atitudine și a reușit să contacteze minora care acum trăiește cu spaimă noapte de noapte din cauza lor. Părinții fetei și celelalte victime nu au reacționat de teamă, pentru că taxatorii sunt foarte periculoși. Cam atât cu încrederea în oamenii legii. Cine poate, își face dreptate, cine nu…să aștepte.

Minore abuzate de taxatorii de pe ruta Mangalia-Constanța

După crimele din Caracal care au înmărmurit o țară întreagă, numeroase victime au început să-și expună poveștile teribile. Alina Greavu, fostă prezentatoare la Digi24, a dat startul. Aceasta, destul de cunoscută pe platforma YouTube, a făcut un vlog în care și-a expus toate momentele de groază prin care a trecut, încurajând astfel toți tinerii care o urmăresc să-și deschidă măcar sufletul. Din sutele de mesaje cu abuzuri pe care le-a primit după postarea în online a clipului, unul i-a atras atenția în mod special. Este vorba despre o fată de 17 din Mangalia, locul în care Alina s-a născut, care a avut curaj să i se destâinuie acesteia cu privire la teama pe care o poartă zi de zi cu ea.

Tânăra este nevoită să suporte avansurile grosolane, atingeri și alte abuzuri ale taxatorilor, pentru că agresorii sunt extrem de periculoși. Ajungem și de această dată la povestea țării unde victima este singura care plătește și suferă, țara în care dacă vrei să te simți în siguranță nu ai la cine să apelezi. De mai bine de o săptămână se caută acul în carul cu fân în cazul fetelor violate, omorâte și arse de la Caracal. O fată de 14 ani din Galați umblă plină de sânge pe stradă, iar polițiștii privesc totul de la locul lor sigur, din mașină, fără ca măcar să deschidă ușa. Ce bine însă că mai există oameni! Eroii de la final nu au cape sau insigne. La fel cum oamenii au sărit în ajutor în cazul tinerei din Galați, la fel a făcut și Alina Greavu. Fosta moderatoare Digi24 a cerut să se facă dreptate în privința abuzurilor din Constanța.

Minore abuzate zilnic de taxatorii de pe ruta Mangalia-Constanța. Fostă prezentatoare Digi24 ia atitudine
Minore abuzate zilnic de taxatorii de pe ruta Mangalia-Constanța. Fostă prezentatoare Digi24 ia atitudine

„Au amenințat-o, au pipăit-o, au încercat să o violeze”

„De două zile vorbesc cu o fată din Mangalia care e zilnic molestată de taxatori. Au amenințat-o, au pipăit-o, nu au lăsat-o să coboare în stație, etc. Odată a băgat-o un taxator într-un microbuz gol și a încercat să o violeze. S-a duc la părinții ei să le spună, însă le e frică să meragă la Poliție pentru că taxatorii sunt oameni periculoși. Fata a ajuns la psihiatrie și ia somnifere pentru că nu doarme de frică. Are 17 ani. Altă dată, când a vrut să țipe în microbuz, i-a zis sp aibă grijă cum merge pe stradă”, a subliniat Alina Greavu, într-un mesaj de pe o rețea de socializare.

Situația pare că are acum o rezolvare. Fetele abuzate vor fi reprezentate de Protecția Copilului. Plângerea împotriva taxatorilor este trimisă către DGASPC Contanța, iar Alina va fi reprezentanta fetei din Mangalia și va fi cea care îi va fi alături în clipele acestea grele.