Delia, imagini şoc pe reţelele de socializare: 13 urşi, într-un interval de 20 de minute, pe un traseu plin de turişti şi de biciclişti

Delia, imagini şoc pe reţelele de socializare: 13 urşi, într-un interval de 20 de minute, pe un traseu plin de turişti şi de biciclişti
Delia, imagini soc pe retelele de socializare

Azi, artista Delia a publicat pe pagina sa de Instagram mai multe videoclipuri, filmate în apropierea barajului Vidraru, în care vedeta a surprins mai mulți urși care stăteau pe marginea drumului.

Delia, imagini şoc pe reţelele de socializare

Astfel, în primul filmuleț apar doi urși care asistă pasiv la trecerea mașinilor, iar în al doilea filmuleț apare o ursoaică și doi pui care se joacă în iarbă, la doar câțiva metri de drum. Al treilea filmuleț arată tot o ursoaică și doi pui, lângă marginea șoselei, iar al patrulea filmuleț arată un singur urs.

În comentariile sale, artista a notat că, în total, aceasta a văzut nu mai puțin de 13 urși, la un interval de 20 de minute, pe același traseu. Ea a mai menționat că în zonă erau foarte mulți bicicliști și turiști care parcurgeau traseul pe jos.

Delia și-a dus nepoții pe platourile de filmare X Factor

Delia și-a dus nepoții, pe Jessie și pe Bogdănel, pe platourile de filmare X Factor. Micuții au ajutat-o pe jurată să se încarce cu energie. Delia este însă și nașa de botez a micuților, iar aceasta le-a făcut cunoștință copiilor cu ceilalți jurați.

De altfel, emoția este la cote maxime în sezonul cu numărul zece de X Factor, emisiune care se anunță a avea dublă premieră, respectiv pe 6 și pe 10 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1. Cei patru jurați ai emisiunii sunt: Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei. Ei vor avea parte de un spectacol de nota zece în acest sezon, iar gazdele sunt cei doi matinali, Răzvan și Dani, care doresc să scoată la rampă cei mai buni concurenți.

Cum își menține Delia formele de invidiat

Cât despre Delia, aceasta este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, dar și o artistă bine cotată. Nu de puține ori postează imagini își care arată formele de invidiat. Artista a povestit și cum se menține în formă, știindu-se faptul că este și o fire extrem de pofticioasă.

Deși recunoaște că este gurmandă, Delia nu neglijează nici mișcarea fizică, pe care o practică cu regularitate. Ea a spus că nu este adepta curelor de slăbire, ci mănâncă tot ce își dorește, însă nu în cantități mari, iar sportul face parte din rutina sa zilnică.

“Nu sunt adepta unui stil de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari și încerc să nu exagerez”, spunea Delia în urmă cu mai multe săptămâni.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI