Delia, în cea mai incitantă poză. Rar a fost văzută așa, Dani Mocanu a reacționat imediat

Delia, în cea mai incitantă poză. Rar a fost văzută așa, Dani Mocanu a reacționat imediat
Cum s-a pozat Delia. Nu mulți au văzut-o așa

Delia Matache este una dintre cele mai îndrăznețe și admirate cântărețe din showbiz-ul românesc, așa că vedeta și-a surprins fanii de această dată printr-o fotografie incitantă. Totuși, Dani Mocanu nu s-a putut abține și i-a lăsat imediat un comentariu.

Ce fotografie a postat Delia. Fanii au reacționat imediat

Delia Matache se află în centrul atenției după ce a postat o imagine ce le-a luat mințile fanilor! Vedeta s-a lăsat fotografiată într-o ipostază incitantă, îmbrăcată extrem de senzual, așa cum rar au văzut-o admiratorii săi ce o apreciază încă de la primele apariții.

Dani Mocanu a reacționat imediat și i-a lăsat imediat un comentariu amuzant, lăsându-i pe toți să înțeleagă că între el și cântăreață există o frumoasă relație de prietenie. Bineînțeles, fanii au fost amuzați de ce a putut să îi transmită artistul Deliei Matache.

„Pune ceva pe tine te rog frumos, să nu ne mai certăm aiurea!”, a transmis Dani Mocanu.

Ce o supără pe Delia. Fanii ei mereu îi pun această întrebare

Delia a reușit să își construiască o carieră explozivă în showbiz-ul românesc, așa că artista se reinventează ori de câte ori simte nevoia. Totuși, pe aceasta o supără mereu când fanii o întreabă ce vârstă are, ținând cont că pentru artistă nu contează acest aspect.

„La mine, oamenii sunt turbați pe vârstă, mă întreabă câți ani am.

Eu trăiesc într-o viață atât de frumoasă și scopul meu este să fiu cât mai happy, încât nu mi-am pus niciodată întrebarea câți ani am, ce ar trebui, dar cum ar trebui să mă comport la 39 de ani, pentru mine nu contează.

Când apar prea multe întrebări despre câți ani am, zic: S-a întâmplat ceva? Care e problema?”, a zis Delia, în cadrul unui podcast găzduit de Gojira.

Delia: ‘Cred că dă cu eroare’

Vedeta s-a arătat indignată de atitudinea oamenilor, ce spun că vârsta ar trebui să îi schimbe comportamentul.

Delia a demonstrat că este capabilă de a rămâne mereu în atenția tuturor, așa că nu își dorește să se schimbe, ba chiar consideră că o doză de inocență este importantă, indiferent de ce spune lumea.

„Întrebarea asta e pe sistemul că de ce nu arăt bătrână, de ce nu mă comport ca atare, că sunt de mult timp în industrie și mereu sunt fresh.

Cred că dă cu eroare un pic la capitolul ăsta (…) În esență, suntem niște copii dezvoltați. Nu ai voie să uiți de asta, pe mine m-a marcat copilăria mea.”, a adăugat vedeta.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI