Ce a spus Delia după ce piesa ei a devenit coloana sonoră pentru un serial celebru

Ce a spus Delia după ce piesa ei a devenit coloana sonoră pentru un serial celebru
Ce a spus Delia dupa ce piesa ei a devenit coloana sonora pentru un serial celebru

Delia este una dintre cel mai bine cotate artiste de pe meleagurile românești. Piesele ei se aud peste tot. La radio, TV sau pe internet, nu este zi în care să nu fie difuzată o melodie celebră a cântăreței. Recent, vedeta a marcat o nouă premieră în cariera sa muzicală. Despre ce este vorba, fanii ei sunt în extaz.

O nouă premieră pentru Delia Matache

La Antena 1 , va începe în curând cel de-al doilea sezon al serialului de succes „Adela”. Coloana sonoră a serialului va fi o piesă a Deliei, care se potrivește perfect cu povestea de viață a personajelor principale. Este vorba de melodia ”Aruncă-mă”, pe care fanii serialului o vor auzi ori de câte ori se uită la telenovela românească „Adela”.

Premiera serialului este anunțată pe 19 august. Pentru un vibe nou, echipa de producție a luat decizia de a schimba coloana sonoră a serialului cu o melodie ce-i aparține Deliei Matache. Astfel, în fiecare joi, de la ora 20.30, versurile piesei ”Aruncă-mă” se vor auzi la TV, pe Antena 1.

„Vinde-mi fericirea la primul venit, știi ce zic/Mai cumpără-ți o viață, că ție nu-ți mai ajunge nimic”, sunt două dintre versurile piesei ”Aruncă-mă”, ce vor putea fi auzite pe coloana sonoră a telenovelei românești „Adela”, de la Antena 1.

Reacția artistei este de milioane

Decizia trustului A1 de a-i folosi piesa pentru coloana sonoră a serialului „Adela”, ce va avea premiera la data de 19 august, nu poate decât să o încânte pe artistă. Recent, Delia a făcut primele declarații cu privire la acest subiect. Vedeta a marcat încă o premieră în cariera sa muzicală, de care este foarte mândră.

Potrivit spuselor vedetei, piesa ”Aruncă-mă” se potrivește perfect serialului difuzat de postul de televiziune Antena 1. Pentru artistă, muzica și poveștile înseamnă vindecare. Multe dintre piesele ei au fost scrise ca terapie sufletească.

„Mi se pare foarte potrivită această alăturare și mă bucură, mai ales că pentru mine muzica și poveștile înseamnă vindecare, eu am scris de multe ori piese într-un soi de terapie. Eu, un pix, o foaie și un pian și încep să iasă multe lucruri la iveală, pentru că experienţele sunt acolo, le poţi accesa oricând pentru a scrie piese. Cât despre subiectul «dragoste» nu cred că trebuie alimentat cu nimic!”, a precizat Delia Matache.

Cel de-al doilea sezon al serialului „Adela, care expune povestea a două surori, va începe joi, 19 august, la orele 20.30. Piesa ”Aruncă-mă” va fi coloana sonoră a telenovei românești.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI