28 aug. 2021 | 14:37

Concurenta X Factor care a ajuns la sapă de lemn. Decizia e oficială și a fost publicată chiar azi VIDEO

Monden
Concurenta X Factor care a ajuns la sapă de lemn. Decizia e oficială și a fost publicată chiar azi VIDEO
Concurenta X Factor care a ajuns la sapă de lemn.

O concurentă X Factor a ajuns la sapă de lemn, iar decizia este oficială și a fost publicată în Monitorul Oficial chiar azi. Este vorba despre o concurentă din sezonul trei al emisiunii X Factor, mai exact, din urmă cu șapte ani în urmă, când în juriul emisiunii erau Delia, Dan Bittman și Cheloo. Iată despre cine este vorba și ce probleme financiare are!

Concurenta X Factor care a ajuns la sapă de lemn

Concurenta X Factor care a dat faliment este Eliza Nirlu. La audiții a luat trei de ”DA”, din partea juraților, dar firma sa care are ca domeniu principal ”activități de creație și interpretare artistică” a fost radiată. Motivul? Lipsă de activitate.

Firma Elzartinspiration-SRL-D, înfiinţată de Eliza Nirlu, cea care a câștigăt locul I la cea de-a zecea ediție a Festivalului Dan Spătaru, eveniment care a avut loc, în octombrie 2015, la Medgidia, a fost radiată. Astfel, în Monitorul Oficial al Românei a fost publicată decizia din data de 30.07.2021 a asociatului unic al societăţii Elzartinspiration-SRL-D.

Și-a radiat firma din lipsă de activitate

Astfel, Nirlu Eliza, în calitate de asociat unic al Elzartinspiration-SRL-D, a decis radierea firmei sale din cauza faptului că nu are activitate.

Amintim că, pe data de 10 februarie 2016, Oficiul Registrului de pe lângă Tribunalul Constanța a admis autorizarea constiturii, înmatricularea și înregistrarea societății Elzartinspiration-SRL-D, firmă cu sediul în municipiul Constanța. Noua firmă, care o avea ca fondator și administrator cu puteri depline pe Eliza Nirlu, avea ca domeniu principal de activitate ”activități de creație și interpretare artistică”, iar ca activitate principală ”activități de interpretare artistică (spectacole)”.

Eliza Nirlu a participat la X Factor

Eliza Nirlu a participat la celebra emisiune X Factor în urmă cu șapte ani. Ea a impresionat juriul atât prin atitudine, dar și prin voce. La vremea respectivă, din juriul emisiunii făceau parte: Delia, Cheloo și Dan Bittman. 

Dar Eliza Nirlu nu a participat numai la X Factor. Ea este și  câștigătoarea locului I la cea de-a zecea ediție a Festivalului ”Dan Spătaru”, care a avut loc, în octombrie 2015, la Medgidia.

Eliza Nirlu era debutantă în afaceri și, tocmai de aceea avea la denumirea firmei litera ”D”, iar costurile sau taxele pentru înfiinţarea unui SRL-D au fost zero.

”Eliza Nirlu este o constănțeancă ambițioasă, care a decis să urmeze calea muzicii după ce a realizat că scena este singurul loc unde își dorește să-și petreacă întreaga viață. Ce face ea în acest Univers? Încearcă să-și ducă la bun sfârșit fiecare scop artistic și să lase lucruri importante în urmă”, se autodescria Eliza Nirlu.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro