Delia și-a surprins fanii cu imagini fierbinți. Cum s-a pozat juratul iUmor: ”Așa să te duci la vot!”

Delia este din nou într-o mică vacanță, moment perfect pentru poze. Cântăreața le arată mereu fanilor săi destinația în care merge, dar și cum se relaxează aceasta după neumărate concerte și evenimente de-a lungul anului.

Cum s-a pozat Delia?

Delia muncește mult, motiv pentru care pleacă destul de des în destinații care mai de care mai surprinzătoare. Cântăreața le-a arătat fanilor cum se bucură de soare, o briză frumoasă și de timp liber pentru ea. În timp ce românii se așteaptă ca zilele următoare să-și facă apariția sezonul rece, Delia și-a scos rochițele la înaintare și se dă cu cremă de protecție solară.

Juratul de la X Factor s-a pozat destul de sexy, lucru pe care fanii l-au observat imediat. Blondina a primit numai complimente de la cei care  urmăresc pe rețelele de socializare, semn că adoră partea aceasta pe care Delia nu de multe ori o arată. Majoritatea au observat cum de câțiva ani buni alege să poarte haine largi și sport.

Delia, ipostază fierbinte în vacanță. Fanii au fost extrem de încântați să i vadă așa
Delia, ipostază fierbinte în vacanță. Fanii au fost extrem de încântați să i vadă așa

Delia, despre relația cu Răzvan: „Am trecut de acest stadiu cumva”

“Da, se poate spune că suntem o echipă, dar am trecut de acest stadiu cumva, nu mai este vorba doar despre noi doi. Soțul meu este unul dintre partenerii de la Global, el și Lucian Ștefan sunt asociați, iar eu și Global lucrăm împreună. Lucrurile nu se mai desfășoară doar între noi doi, am trecut de perioada în care el mă însoțea la concerte și atât, acum lucrurile sunt mult mai complexe. Noi nu discutăm non-stop despre cariera mea, încercăm să nu fie atât de profesională treaba, mereu. În casă, cum să fie?! Cum este peste tot, la fel, nu suntem foarte diferiți de restul oamenilor”
Delia Matache

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI