Ce a răspuns Delia, când a fost întrebată de X Factor. Fanii au rămas uimiți

Ce a răspuns Delia, când a fost întrebată de X Factor. Fanii au rămas uimiți

Delia le-a oferit fanilor săi de pe rețelele sociale o veste bombă, după ce chiar jurata acestei emisiuni de pe Antena 1 a recunoscut ce se va întâmpla cu show-ul din cadrul căruia făcea parte, alături de Horia Brenciu. Cântăreața a făcut câteva scurte mărturisiri la care nu se aștepta absolut nimeni, după ce X Factor a fost scos din grila de difuzări.

Ce a răspuns Delia, când a fost întrebată de X Factor

Vedeta de la iUmor le-a răspuns urmăritorilor de pe Instagram la o întrebare arzătoare, legată de celebra emisiune. În ultima perioadă au existat zvonuri că emisiunea care concura cu Vocea României ar putea să nu mai revină pe micul ecran. Un asemenea anunț i-a întristat foarte tare pe fanii show-ului de la Antena 1, mai ales că șefii postului TV ar putea să renunțe și să nu mai producă un nou sezon din X Factor.

Ce a răspuns Delia, când a fost întrebată de X Factor. Fanii au rămas uimiți
Artista a oferit detalii despre show-ul de la Antena 1

Totuși, Delia, cea care putea fi văzută la masa juriului de la X Factor alături de Ștefan Bănică, Carla’s Dreams și Horia Brenciu le-a dat fanilor de pe Instagram o veste foarte bună. Artista fost întrebată în mod direct de către un fan ce soartă va avea emisiunea muzicală care-i încânta pe români, în serile de vineri.

Cântăreața a dezvăluit că X Factor ar putea să revină pe post, începând cu anul 2020. Nu este cunoscut însă ce dată de difuzare va avea un posibil nou sezon, iar anunțul nu a fost momentan confirmat, în mod oficial, de Antena 1. Când au văzut un asemenea răspuns din partea Deliei, pe Instagra, mulți dintre cei care îi urmăresc activitatea au fost cât se poate de uimiți.

De ce nu s-a mai difuzat X Factor?

Aflată în directă competiție, la nivel de rating, cu Vocea României, de pe PRO TV, emisiunea de pe Antena 1 nu a mai revenit cu un alt sezon. Odată cu plecarea lui Horia Brenciu din echipa în care se afla și Delia, chiar la show-ul concurent, nu a existat nici un înlocuitor pentru acesta, nici alte vești legate despre emisiune. Până de curând, fanii mai știau și că Antena 1 a infirmat încheie transmisiunea pentru X Factor și a transmis totul printr-un comunicat. A fost anunțat și că deține în continuare licența pentru show-ul de talente.