Deea de la Puterea Dragostei a primit replica. Ce i-a transmis fostul iubit pe care l-a acuzat că a înșelat-o

Deea de la Puterea Dragostei a primit replica. Ce i-a transmis fostul iubit pe care l-a acuzat că a înșelat-o
Deea de la Puterea Dragostei a primit replica

Nimeni nu se aștepta ca, după un an de relație, Deea și Ricardo de la Puterea Dragostei să se despartă. Ce i-a transmis fostul iubit Deei, după ce frumoasa brunetă l-a acuzat că a înșelat-o. Fanilor nu le-a venit să creadă. 

Deea de la Puterea Dragostei a primit replica de la fostul ei iubit

Scandal mare la Puterea Dragostei între doi dintre cei mai iubiți concurenți din competiție. Deea și Ricardo au format un cuplu până acum câteva săptămâni, când au decis să o ia pe drumuri diferite. Fanilor nu le-a venit să creadă că cei doi îndrăgostiți s-au despărțit, mai ales având în vedere faptul că Ricardo și Deea erau împreună de peste un an de zile și păreau făcuți unul pentru celălalt.

Recent, Deea de la Puterea Dragostei a postat un vlog pe canalul ei de Youtube în care a spus că fostul ei iubit a înșelat-o, acuzându-l de infidelitate. Ricardo nu a rămas indiferent la vorbele fostei sale iubite și a ținut neapărat să dea replica:

„Eu am preferat in chestia asta sa fac un vlog in care am vorbit despre asta foarte frumos si am preferat să nu spun niciun lucru din intimitatea noastra. Ce a fost între noi rămâne între noi, e lege pentru mine. Ea, în schimb, în afara faptului că a spus niște lucruri care nu sunt adevărate, nu aveau treabă cu noi doi lucrurile alea.

Am văzut și eu vlog-ul, aș putea să spun și eu foarte multe, dar prefer să mă abțin și să o las pe ea să își facă de cap. Dacă ea, după un an de relație, consideră că așa trebuie să vorbească, înseamnă că am stat cu o persoană care așa a fost tot timpul. O persoană își arată adevărata față după ce iese dintr-o relație. (…) ”, a declarat Ricardo de la Puterea Dragostei, după ce Deea l-a acuzat de infidelitate, scriu cei de la wowbiz.ro.

Cei doi trebuiau să se mute împreună

Cei doi concurenți de la Puterea Dragostei se înțelegeau foarte bine, iar la un moment dat vorbeau să se mute împreună în București. Din păcate, destinul a avut alte planuri pentru Deea și Ricardo, pentru care acum se pare că nu mai există nicio șansă de reconciliere. Bărbatul s-a declarat dezamăgit de comportamentul fostei sale partenere, pe care o acuză de faptul că vorbește despre lucruri intime din relația lor.

„Caracterul meu nu este în stilul ăsta, să jignesc și din respect pentru abonații mei nu aș vorbi urât despre nimeni sau să arăt unele lucruri care au fost mai nașpa. Prefer să tac, chiar dacă m-au jignit unele persoane din anturajul ei.

Pentru mine e o dezamăgire foarte mare, nu m-aș fi așteptat niciodată. Cât de bune par unele persoane când sunt în relație și își schimbă complet atitudinea când ies din relație. Poate frustrarea își spune cuvântul, în fine… Eram cu Andreea, trebuia să ne mutăm împreună la București și ne-am despărțit și mi s-au stricat toate planurile. Acum am venit o perioadă la părinți să îmi pun gândurile și în ordine”, a declarat Ricardo de la Puterea Dragoste într-un vlog postat pe canalul său de Youtube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI