Deea de la Puterea Dragostei a fost înșelată. S-a aflat motivul despărțirii

Deea de la Puterea Dragostei a fost înșelată. S-a aflat motivul despărțirii
Deea de la "Puterea Dragostei" a fost trădată

Deea de la emisiunea „Puterea Dragostei” a fost trădată de iubit. Tânăra a vorbit despre motivul care a dus la despărțirea de partenerul ei.

Deea de la Puterea Dragostei, înșelată

Concurenta de la „Puterea Dragostei” și-a făcut curaj și a vorbit deschis despre trădarea la care a fost supusă. Tânăra a fost înșelată de iubitul ei Ricardo, cu care era împreună de mai bine de un an de zile.

Relația dintre cei doi parteneri părea destul de bine sudată, dar se pare ca focul dragostei s-a stins între ei. Admiratorii cuplului care i-au urmărit în timpul emisiunii „Puterea Dragostei”, au fost dezamăgiți să afle că  cei doi nu mai formează un cuplu.

Bruneta a ales să împărtășească admiratorilor ei motivul despărțirii dintre ea si Ricardo. Tânăra a publicat un vlog pe contul ei de YouTube și în cadrul acelui video a povestit tot fanilor ei, care i-au adresat numeroase întrebări.

„O să vă spun că am suferit foarte mult. Nu vreau să credeți că mă victimez deloc, acesta este purul adevăr. Nu vreau să vă spun adevăratul motiv pentru că o să spună că îl denigrez o să îmi dea un răspuns și nu vreau să isc un scandal pe internet.

M-a dezamăgit când eram fericiți. Eram fericiți și m-a dezmăgit, de aceea nu am putut să îl iert”, a spus Deea de la Puterea Dragostei, care părea vizibil afectata dupa ce iubitul a părășit-o.

Deea, mesaj cu subînțeles

Cu toate că, Deea nu a spus direct ca a fost înșelată de Ricardo, fanilor nu le-a fost greu să deducă acest lucru din afirmațiile pe care le-a făcut tânăra. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” le-a spus urmăritorilor ei ca a suferit mult, iar aceștia au înțeles ca la mijloc ar fi vorba despre o trădare din partea lui Ricardo. Una dintre fanele brunetei a tras concluzia că Ricardo ar fi trădat-o pe iubita lui.

„Deci Ricardo te-a înșelat, cam așa”, i-a scris o admiratoare

Spre surprinderea tuturor, deși nu a spus adevăratul motiv în vlog, în comentarii Deea a recunoscut că a fost înșelată de Ricardo, partenerul ei de mai bine de un an de zile, pe care l-a cunoscut la „Puterea Dragostei.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI