O nouă concurentă la Puterea Dragostei. Este o cântăreață cunoscută

O nouă concurentă la Puterea Dragostei. Este o cântăreață cunoscută
Cine este noua concurenta de la Puterea Dragostei

Cine este noua concurentă de la Puterea Dragostei care i-a înnebunit pe toți. Este vorba despre o artistă cunoscută în toată lumea, care a cucerit inimile a milioane de melomani cu piesa ei Chocolata. Despre cine este vorba. Cine este focoasa brunetă care și-a făcut intrarea în reality-show-ul de la Kanal D. A pus deja ochii pe unul dintre cei mai curtați bărbați.

Cine este noua concurentă de la Puterea Dragostei

Încurcat sunt căile iubirii, iar noua concurentă de la Puterea Dragostei a intrat în competiție cu scopul de a-și găsi jumătatea. Este frumoasă, talentată, focoasă și plină de veselie. Vocea ei i-a cucerit pe milioane de români și, mai mult, una dintre melodiile ei a depășit granițele României, fiind cunoscută în toaă lumea. Este vorba despre Seya, solista hitului internațional Chocolata. Bruneta își va face apariția în ediția de miercuri, 17 februarie, în cadrul emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D.

Cu peste 200 de milioane de vizualizări pe Youtube, Seya a dat lovitura atât în România cât și în Turcia cu piesele ei ritmate. Frumoasa brunetă vorbește fluent limba turcă, iar ultimul ei succes este coverul pe care l-a făcut după maneaua Toate Diamantele, cântată de Luis Gabriel, melodie care se bucură de un real succes în mediul online. Seya vine la Puterea Dragostei pentru a-și găsi sufletul-pereche.

Cine este primul concurent pe care Seya a pus ochii

Conform Wowbiz, artista Seya intră în competiția de la Kanal D miercuri, 17 februarie 2021. Îmbrăcată sexy, într-o rochie roșie, se pare că bruneta deja a pus ochii pe cineva, atunci când acceptă să danseze cu nimeni altul decât Cazi. Acesta este ultimul concurent de sex masculin intrat în competiție, determinat să își găsească aleasa inimii. Dacă se va înfiripa ceva între cei doi concurenți rămâne de văzut.

Cazi, pe numele său din buletin Ioan Cazacu, vine din Galați și e determinat să își găsească femeia alături de care să-și petreacă restul vieții. Tânărul a lucrat în contabilitate și este pasionat de box, mergând la sala de forță. Bărbatul de 24 de ani a recunoscut că a avut o relație de scurtă durată cu Alexandra, una dintre concurentele de la Puterea Dragostei.

„Mă cunosc cu surioara (n.r. Alexandra). Am avut o mini-relație, să zic așa.”, a spus Cazi, conform stirilekanald.ro.

„Am fost împreună cam două săptămâni, nu exagerez. N-am mai vrut să fiu cu el și aia a fost.”, a declarat frumoasa Alexandra, specificând faptul că cei doi au terminat relația în termeni amiabili.