Au părăsit Puterea Dragostei împreună! Ce se întâmplă în Turcia: „Iubirea este mai presus”

Au părăsit Puterea Dragostei împreună! Ce se întâmplă în Turcia: „Iubirea este mai presus”
Concurenții care au părăsit împreună casa Puterea Dragostei

Nicos și Meda au părăsit împreună emisiunea matrimonială ”Puterea dragostei”. Cei doi au fost eliminați după ce și-au exprimat dorința de a-și continua povestea de dragoste în România. „Noi am hotărât să nu stăm în calea fericirii lor”, a declarat gazda show-ului.

Nicos și Meda au părăsit Puterea Dragostei împreună

Gala din ziua de duminică, 21 februarie, din casa ”Puterea Dragostei” a fost una incendiară. După ce telespectatorii au aflat că Mădălina, Marinescu, Seya și Codruț sunt protejați, apoi au văzut dansul nominalizărilor, o veste i-a luat prin surprindere. Prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, a anunțat că Nicos și Meda au fost eliminați după ce au adus la cunoștință echipei emisiunii de la Kanal D că vor să-și continue povestea de iubire în România.

„Dragi concurenți, după cum v-am obișnuit, noi am ținut cont de dorințele și cerințele voastre. Pentru prima dată, un cuplu și-a exprimat dorința de a pleca acasă pentru că dragostea lor nu mai suportă bariere. Regula acestei competiții a devenit imposibil de respectat pentru cei în cauză, petru că ei susțin că nu mai pot sta departe unul de celălalt, așa cum ne-au mărturisit chiar ei astăzi.

Este vorba despre Meda și Nicos, pe care Puterea dragostei i-a adus din nou împreună. Noi am hotărât să nu stăm în calea fericirii lor și să le oferim șansa de a pleca împreună să își trăiască în România povestea lor de iubire. În această seară vor fi eliminați Meda și Nicos, indiferent de voturile voastre”, a spus Cristina Mihaela.

„Nu îmi va fi frică niciodată să renunț la multe lucruri pentru iubire”

„În viață avem nevoie de multe lucruri ca oameni, dar iubirea este mai presus decât orice și nu îmi va fi frică niciodată să renunț la multe lucruri pentru iubire”, a declarat Nicos, în timp ce-și ținea iubita în brațe.

„În aplauzele colegilor voștri vă urez să fiți fericiți până la adânci bătrâneți. Felicitări pentru tot!”, le-a transmis prezentatoarea celor doi.

Alex și Meda au fost în pericol

„Dacă voi pleca în această seară de aici voi regreta că nu am stat mai mult ca să le fac viața un calvar celor care nu mă suportă. Asta voi regreta cel mai mult. Dacă le-a convins să facă strategie…”, a spus Alex.

„Eu mă bucur că mă aflu aici, în față. Dacă Nicos ar fi rămas aici mi-aș fi dorit să continui, dar eu am ales o cale de mijloc. Eu vreau să-i fiu alături”, a fost replica Medei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI