Declaraţie de dragoste rară făcută de Daliana Răducan lui Răzvan Simion. Matinalul împlineşte 42 de ani

Declaraţie de dragoste rară făcută de Daliana Răducan lui Răzvan Simion. Matinalul împlineşte 42 de ani
Daliana Răducan, declarație pentru Răzvan Simion, cu ocazia zilei de naștere a prezentatorului de televiziune. Ce i-a transmis.

Este o zi cu totul specială pentru Răzvan Simion, celebrul prezentator al emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”. Vedeta de la Antena 1 a împlinit luni, 8 august, frumoasa vârstă de 42 de ani. De această dată, matinalul și-a luat liber de la muncă și își petrece ziua de naștere alături de Daliana Răducanu. Cunoscută în spațiul public drept o fire retrasă, partenera moderatorului a luat prin surprindere. Daliana Răducan, declarație pentru Răzvan Simion.

Răzvan Simion a împlinit 42 de ani

Răzvan Simion, prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, a împlinit frumoasa vârstă de 42 de ani. Mult îndrăgita vedetă de la Antena 1 intră în fiecare dimineață în casele românilor pentru a-i înveseli. De mai bine de doisprezece ani, Răzvan Simion a reușit să cucerească inimile a milioane de telespectatori.

Nici acum, de ziua lui de naștere, deși se află departe, vedeta de la Antena 1 nu și-a uitat fanii. Din vacanța exotică pe care și-o petrece alături de Daliana Răducan, prezentatorul a împărtășit cu internauții câteva fotografii de ziua sa de naștere. Așa cum era și de așteptat, moderatorul TV și-a început ziua înconjurat de atenția partenerei sale.

Frumoasa brunetă i-a pregătit iubitului său un tort de ciocolată, foarte atent decorat. Acesta a fost servit alături de o șampanie. În camera de hotel în care s-au cazat cei doi a fost realizat un decor cu petale de trandafiri. Desigur, fiecare detaliu a fost foarte elegant gândit. Și nici nu e de mirare, având în vedere că Daliana Răducan este designer de interior.

Aceasta l-a filmat pe Răzvan Simion în timp ce gusta din băutura fină, îmbrăcat într-un halat de baie. După ce au savurat mica surpriză romantică, cuplul a ieșit la o scurtă plimbare, urmând să ia prânzul apoi pe terasa unui restaurant de lux.

Daliana Răducan, declarație pentru Răzvan Simion

Nu mai este o noutate faptul că Daliana Răducan rămâne, pe cât posibil, departe de camerele de fotografiat și de filmat. De altfel, ea a mărturisit la un an după ce a început relația cu Răzvan Simion că a avut mari emoții în legătură cu expunerea publică pe care o are bărbatul.

„Sunt o fire discretă și destul de retrasă. Recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan (de a începe o relație – n.r.). După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos”, a spus Daliana Răducan, comentând ce s-a întâmplat la prima întâlnire cu Răzvan Simion.

Ei bine, se pare că Daliana Răducan și-a luat inima în dinți și a făcut o declarație care a surprins pe toată lumea. Nu este o declarație rară pe rețelele de socializare, în rândul vedetelor din țara noastră, însă ce a frapat a fost faptul că aceasta a venit din partea partenerei lui Răzvan Simion.

Daliana Răducan nu i-a făcut lui Răzvan Simion declarații publice, pe contul său de socializare, foarte des. Cu ocazia zilei lui de naștere, designerul de interior a publicat o fotografie de cuplu din vacanță, alături de care a redat un citat celebru din piesa de teatru „Regele Lear” a lui William Shakespeare.

„Te iubesc mai mult decât îmi suportă cuvintele”, a scris Daliana Răducan, urându-i apoi „La mulți ani!” partenerului său, într-un InstaStory.