Daliana Răducan și Răzvan Simion, apariție inedită. Au întors toate privirile la ultima ieșire în oraș

Daliana Răducan și Răzvan Simion, apariție inedită. Au întors toate privirile la ultima ieșire în oraș
Daliana Raducan si Razvan Simion, aparitie inedita. Au intors toate privirile la ultima iesire in oras

Daliana Răducan și Răzvan Simion formează unul dintre cele mai populare cupluri din showbizul românesc. De fiecare dată când își fac apariția la un eveniment monden, cei doi îndrăgostiți obișnuiesc să fure privirile tuturor celor prezenți. Eleganți, stilați și aranjați la 4 ace, matinalul de la Antena 1 și iubita lui arhitect arată de nota 10.

Cum a fost surprins Răzvan Simion alături de iubita lui, Daliana Răducan

Răzvan Simion pare să fi renăscut, de când s-a îndrăgostit de arhitecta Daliana Răducan. Prezentatorul TV de la Antena 1 și actuala lui parteneră de viață formează un cuplu pe cinste, spun internauții, care nu ratează nicio ocazie în a-i complimenta pe cei doi, ori de câte ori își fac apariția la un eveniment monden.

Mereu eleganți și asortați unul cu celălalt, cei doi amorezi fac deliciul spectatorilor, cu fiecare apariție publică a lor. Răzvan Simion și-a schimbat radical stilul vestimentar și a devenit mult mai preocupat de propria înfățișare, de când a cunoscut-o pe Daliana.

Recent, cei doi au făcut furori la un eveniment din Capitală, unde s-au asortat impecabil, din nou, și au respectat un dress-code foarte promițător, all white.

Potrivit celor de la click.ro, Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au pozat la panou, au zâmbit către camerele de luat vederi și au schimbat câteva vorbe cu designerul Cătălin Botezatu.

Ce dedicație i-a făcut Răzvan Simion iubitei sale

Deși este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, Răzvan Simion este o persoană tare discretă în ceea ce privește viața lui amoroasă.

Matinalul și arhitecta Daliana Răducan formează un cuplu din toamna anului 2020, după ce Răzvan s-a despărțit de artista Lidia Buble, după mai bine de 5 ani de relație.

Cei doi parteneri sunt din ce în ce mai îndrăgostiți, drept pentru care aceștia au planuri foarte serioase de viitor. Recent, Răzvan Simion i-a făcut o dedicație superbă iubitei sale, pe conturile de socializare.

Gazda de la Neatza a postat un citat din cartea Micul Prinț, în dreptul unei fotografii în care apare alături de partenera sa de viață.

„Bineînțeles că te iubesc. Este vina mea că nu ai știut asta până acum.”, a fost mesajul pe care Răzvan Simion i l-a dedicat Dalianei Răducan, pe Instagram.

Sursa foto – Click!

Urmăriți Playtech.ro și pe