Adevărul despre relația dintre Răzvan Simion și Daliana Răducanu. Ce s-a întâmplat la prima întâlnire

Adevărul despre relația dintre Răzvan Simion și Daliana Răducanu. Ce s-a întâmplat la prima întâlnire
Adevărul despre relația dintre Răzvan Simion și Daliana Răducanu.

A trecut un an de când presa îi surprindea pe Răzvan Simion și Daliana Răducan în vacanță, în Istanbul, iar după un an de relație, cei doi au vorbit deschis despre relația lor, povestind și cum a decurs prima întâlnire.

Adevărul despre relația dintre Răzvan Simion și Daliana Răducanu

Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt acum un cuplu unit prin… arhitectură. Așa a descris Răzvan Simion apropierea dintre cei doi, care s-a transformat rapid în dragoste.

Recent, cei doi au dat primul intreviu în calitate de cuplu și au vorbit despre prima lor vacanță petrecută împreună, și anume, cea din Istanbul. Acea vacanță a marcat și începutul relației celor doi.

”Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a spus Răzvan Simion, potrivit Viva.ro.

Întrebat cum anume s-au cunoscut, Răzvan Simion a declarat:

”Arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie, care în timp s-a transformat în dragoste”.

”Au fost emoții, sentimente, atingeri”

Însă cine a făcut primul pas? Greu de spus sau mai bine zis: amândoi.

”Ce-a fost mai întâi? Oul sau găina? Au fost emoții, sentimente, atingeri, ezitări pe care le-aș descrie simplu – MAGNETISM”, a spus Răzvan Simion, iar prima întâlnire a fost emoționantă cel puțin pentru Daliana, o fire retrasă, neobișnuită cu expunerea mediatică.

”Daliana: Pentru mine a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos.”, a conchis Daliana Răducan.

Acum, Daliana Răducan și Răzvan Simion nu se mai ascund și chiar au călătorit mult în ultima perioadă și au postat pe rețelele de socializare fotografii împreună. De altfel, și copiii prezentatorului de la Antena 1 au cunoscut-o pe noua iubită a tatălui lor și par că toți se înțeleg de minune. Mai mult decât atât, Ianca, fiica lui Răzvan Simion, iese destul de des alături de Daliana Răducan și de tatăl ei. Daliana Răducan și prezentatorul de la X Factor locuiesc deja împreună într-o casă care a fost amenajată după gusturile amândurora și cel mai probabil, de amenajare s-a ocupat Daliana, căci este domeniul în care activează.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI