Declarația cu care Anamaria Prodan îl va înfuria pe Reghecampf. Impresara a dat cărțile pe față

Declarația cu care Anamaria Prodan îl va înfuria pe Reghecampf. Impresara a dat cărțile pe față
Anamaria Prodan a spus totul. Laurențiu Reghecampf se va enerva

Anamaria Prodan a ieșit la atac! Cunoscuta impresară a decis să facă anumite dezvăluiri despre mariajul său, iar o declarație surprinzătoare o să îl enerveze pe Laurențiu Reghecampf. Cărțile au fost date pe față de către vedetă!

Anamaria Prodan a rupt tăcerea. Ce se întâmplă în căsnicia sa

Anamaria Prodan a decis să spună totul despre ce se întâmplă în căsnicia ei, de fapt. Recent, impresara a recunoscut că există anumite probleme în mariajul cu Laurențiu Reghecampf, dar face tot ce este posibil pentru a salva familia.

Acum, impresara a dezvăluit că ar trebui să fie făcute poze clare cu Laurențiu Reghecampf și amanta sa, chiar dacă acesta a fost surprins în Delta Dunării alături de o altă femeie. Mai mult, Anamaria Prodan a explicat că soțul său ar trebui să spună dacă are pe altcineva.

„Dacă așa ați aflat voi că stă cu amanta la Craiova, mergeți și faceți poze clare. Nu ca cele din Deltă și prezentați-le.

Dacă mă înjură si îmi vorbește urât mie sau copiilor, întrebați-l pe el sau pe cine vreți. Amanta, prieteni apropiați. Eu nu mai vreau sa stau zilnic să fac sau să desfac viața lui Reghe sau a mea sau a copiilor.

Dacă Reghe face ceva, pleacă, are amante, să vă spună el. Eu, fetele și Reghe Jr. suntem toți uniți. Familie. Cine nu vrea să mai facă parte din familie e liber să facă ce vrea.

Noi suntem cu capul sus. Reghecampf-Prodan și nu rupem rândurile niciodată!”, a spus Anamaria Prodan, pentru www.sport.ro.

Laurențiu Reghecampf se va enerva. Ce a spus Anamaria Prodan

Mai mult, Anamaria Prodan a susținut că soțul ei nu are de ce să o urască, mai ales pentru că a muncit în fiecare secundă pentru ca Laurențiu Reghecampf să ajungă cât mai sus în domeniul pe care l-a ales și să facă performanță, fiind susținut necondiționat în tot acest timp de ea.

„Dacă mă urăște? Păi de ce să mă urască? Ca am muncit pentru el secundă de secundă, pentru că măam luptat pentru el cu tot fotbalul?

Că i-am creionat și, ulterior, trasat un drum perfect către performanță? Că l-am susținut necondiționat în toți acești ani? Că i-am dat totul pentru a face performanță?

Că i-am dăruit cel mai frumos băiețel? Că alături de mine a crescut si amândoi am construit ceva unic fără nici un ajutor din exterior? Ar putea cineva să mă urască?”, a mai spus vedeta.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI