Câtă durere a suportat Anamaria Prodan pentru Laurențiu Reghecampf, de fapt. Ce decizie radicală ar putea lua după divorț

Câtă durere a suportat Anamaria Prodan pentru Laurențiu Reghecampf, de fapt. Ce decizie radicală ar putea lua după divorț
Prin ce durere a trecut Anamaria Prodan pentru Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au probleme mari în căsnicie, dar impresara nu se lasă și speră ca soțul ei să revină la sentimente mai bune. Din ce în ce mai multe detalii ies la iveală despre cei doi, așa că acum s-a aflat câtă durere a suportat vedeta pentru partener.

Ce a făcut Anamaria Prodan pentru Laurențiu Reghecampf. Nu multe femei recurg la așa ceva

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt extrem de admirați în showbiz-ul românesc, așa că mulți au fost șocați în momentul în care au aflat că mariajul lor nu este unul perfect. Ba chiar, vedeta a admis că în căsnicia sa există probleme. 

Totuși, de-a lungul anilor, cei doi și-au făcut adevărate demonstrații de iubire. Anamaria Prodan are un tatuaj destul de mare pe umărul stâng, aceasta expunând frumosul desen ori de câte ori alege să poarte o piesă vestimentară cu spatele gol.

Ce durere a suportat Anamaria Prodan pentru soțul ei, de fapt

Anamaria Prodan a ales să își tatueze familia, așa că, pe spatele său, apare chipul lui Laurențiu Reghecampf, alături de Laurențiu Reghecampf Junior și de fetele din prima căsnicie. Nu mulți știu prin ce durere a trecut impresara pentru a avea acest tatuaj.

„Pentru mine familia înseamnă totul pe pământ. Am stat ceva până am găsit artistul potrivit, profesor la școala de arte care mi l-a tatuat. Am multe tatuaje, dar asta a fost cumplit, (…) a durut rău de tot.

Am stat 9 ore și n-am făcut decât 2 minute pauză. S-au minunat toți.”, a spus soția fostului antrenor de la Steaua.

Anamaria Prodan ar putea lua o decizie radicală dacă ajunge la divorț. Vedeta ar putea să își șteargă tatuajul de pe spate, la fel cum s-a întâmplat și în cazul Alinei Vidican cu Cristi Borcea, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla între ea și soțul său.

Ce spune Anamaria Prodan despre presupusa amantă a lui Reghe: ‘Nu neg’

Impresara și Laurențiu Reghecampf sunt prinși în scandalul momentului. Antrenorul a fost surprins alături de o altă femeie în Delta Dunării, în timp ce vedeta face tot ce este posibil pentru a încerca să își salveze căsnicia.

„Nu, nu neg, dar cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit.

În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să încerc până în al 99-lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult.

Eu cred că soțul meu este incapabil să își trădeze familia în adevăratul sens al cuvântului. Nu văd de ce un bărbat care și-a crescut fiii în spiritul tradiționalist al familiei, ar distruge acum totul în jurul lui pentru o femeie.

Și nu orice femeie, ci una pe care o știe tot orașul. De ce și-ar face de râs copiii, soția, de ce s-ar compromite în fața unei țări întregi, pentru așa ceva? Nu pot să concep lucrul ăsta.”, a spus Anamaria Prodan pentru Playsport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI