Decizie surpriză a lui Gigi Becali. Steaua e în culmea fericirii după acest anunț

Decizie surpriză a lui Gigi Becali. Steaua e în culmea fericirii după acest anunț
Gigi Becali, anuntul care o va bucura pe Steaua

Gigi Becali continuă războiul cu CSA Steaua și spune că nu va plăti prejudiciul în valoare de 36 de milioane de euro, indiferent de rezultatul procesului în care Clubul Sportiv al Armatei a acuzat FCSB că a folosit ilegal marca Steaua.

Decizie surpriză a lui Gigi Becali

Latifundiarul din Pipera este hotărât în ceea ce privește acest proces și spune că nu va fi nevoie să plătească nimic.

În plus, Gigi Becali are un motiv de bucurie acum, pentru că deși se teme ca FCSB poate rata titlul și sezonul acesta, el a decis să nu mai trimită jucătorii importanți din lot la echipa a doua pentru împiedica CSA Steaua să promoveze în eșalonul secund. 

„Prejudiciul de 36 de milioane de euro, cerut de CSA, nu poate fi recuperat niciodată! De ce? Pentru că ei vor fi întrebați câți bani au făcut ei de când și-au recuperat marca, de când au intentat procesul, adică din 2003.

Mai este puțin și se fac 10 ani (…) În plus, un prejudiciu, dacă este cazul poate fi cerut pe maximum 3 ani în urmă, pentru că restul se prescrie. Deci, nu se face pe 10 ani. Niciun judecător din țara asta nu încalcă legea”, a declarat Gigi Becali.

Steaua e în culmea fericirii după acest anunț

Acum, Becali a renunțat la lupta cu CSA Steaua și a declarat că nu crede în proiectul MApN. A decis să nu trimită cei mai buni jucători, iar asta pentru ca echipa CSA Steaua să nu aibă nicio șansă să promoveze.

”Până acum, a fost cât am putut să fac. Acum, o să vedeți că nu mai trimit jucători la echipa a doua. Fotbaliști precum Nedelcu, Oaidă, Buziuc nu vor mai juca la echipa secundă. Era un fel de revelație, distracție. dar gata! Cei de la CSA Steaua vor fi opriți de legi și de bani!”, a mai spus Becali.

În plus, latifundiarul din Pipera spune că CSA Steaua nu va putea activa în Liga 2, iar asta pentru că nu pot licenția sigla și nu au bani pentru a transforma echipa în asociație.

”Sigla nu o pot licenția. Dacă fac Asociație trebuie să licențieze sigla și mai apoi va trebui să ceară 3,6 milioane de euro pe an. Nu va da nimeni acești bani. Și atunci, nu mă interesează pe mine ce vor să facă ei”, a mai spus Becali, la Pro X.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI