11 mai 2021 | 16:28

Decizie surpriză a lui Gigi Becali. Steaua e în culmea fericirii după acest anunț

Sport
Decizie surpriză a lui Gigi Becali. Steaua e în culmea fericirii după acest anunț
Gigi Becali, anuntul care o va bucura pe Steaua

Gigi Becali continuă războiul cu CSA Steaua și spune că nu va plăti prejudiciul în valoare de 36 de milioane de euro, indiferent de rezultatul procesului în care Clubul Sportiv al Armatei a acuzat FCSB că a folosit ilegal marca Steaua.

Decizie surpriză a lui Gigi Becali

Latifundiarul din Pipera este hotărât în ceea ce privește acest proces și spune că nu va fi nevoie să plătească nimic.

În plus, Gigi Becali are un motiv de bucurie acum, pentru că deși se teme ca FCSB poate rata titlul și sezonul acesta, el a decis să nu mai trimită jucătorii importanți din lot la echipa a doua pentru împiedica CSA Steaua să promoveze în eșalonul secund. 

„Prejudiciul de 36 de milioane de euro, cerut de CSA, nu poate fi recuperat niciodată! De ce? Pentru că ei vor fi întrebați câți bani au făcut ei de când și-au recuperat marca, de când au intentat procesul, adică din 2003.

Mai este puțin și se fac 10 ani (…) În plus, un prejudiciu, dacă este cazul poate fi cerut pe maximum 3 ani în urmă, pentru că restul se prescrie. Deci, nu se face pe 10 ani. Niciun judecător din țara asta nu încalcă legea”, a declarat Gigi Becali.

Steaua e în culmea fericirii după acest anunț

Acum, Becali a renunțat la lupta cu CSA Steaua și a declarat că nu crede în proiectul MApN. A decis să nu trimită cei mai buni jucători, iar asta pentru ca echipa CSA Steaua să nu aibă nicio șansă să promoveze.

”Până acum, a fost cât am putut să fac. Acum, o să vedeți că nu mai trimit jucători la echipa a doua. Fotbaliști precum Nedelcu, Oaidă, Buziuc nu vor mai juca la echipa secundă. Era un fel de revelație, distracție. dar gata! Cei de la CSA Steaua vor fi opriți de legi și de bani!”, a mai spus Becali.

În plus, latifundiarul din Pipera spune că CSA Steaua nu va putea activa în Liga 2, iar asta pentru că nu pot licenția sigla și nu au bani pentru a transforma echipa în asociație.

”Sigla nu o pot licenția. Dacă fac Asociație trebuie să licențieze sigla și mai apoi va trebui să ceară 3,6 milioane de euro pe an. Nu va da nimeni acești bani. Și atunci, nu mă interesează pe mine ce vor să facă ei”, a mai spus Becali, la Pro X.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro