Gigi Becali, declarații halucinante despre vaccinare: ”Apasă, mă, pe trăgaci, nu îmi pune niciun vaccin mie, mă!”

Gigi Becali, declarații halucinante despre vaccinare: ”Apasă, mă, pe trăgaci, nu îmi pune niciun vaccin mie, mă!”
Gigi Becali declaratii halucinante despre vaccinare

Finanțatorul FCSB aruncă bomba. Gigi Becali e foc și pară din cauza vaccinului anti-COVID. De ce nu vrea sub nicio formă latifundiarul din Pipera să se imunizeze împotriva coronavirusului.”Apasă, mă, pe trăgaci, nu îmi pune niciun vaccin mie, mă!”. 

Gigi Becali, declarații halucinante despre vaccinare

Latifundiarul din Pipera este una dintre cele mai controversate figuri publice din România. Gigi Becali ne-a obișnuit, de-a lungul timpului, cu felul său tranșant de a spune lucrurile pe față, iar părerile sale întotdeauna fac înconjurul presei și al internetului deopotrivă.

Nici declarațiile sale de această dată nu fac excepția de la regulă. Finanțatorul FCSB a șocat românii când a mărturisit că nu ar face vaccinul anti-COVID nici dacă ar fi amenințat cu pistolul la tâmplă. Gigi Becali a susținut o ipoteză scandaloasă, conform căreia ar prefera, spune el, să fie supus unei ploi de gloanțe decât să se imunizeze împotriva coronavirusului.

„Vaccinul nu îl fac nici dacă acum vine unul aici cu serul și aici unul cu pistolul și zice: băi eu acum o să apăs pe trăgaci: Apasă, mă, pe trăgaci, nu îmi pune niciun vaccin mie, mă! Dacă am trăit până la vârsta asta și acuma m-am apropiat de Hristos, pentru ce eu să pierd eu viața mea?

Păi o să spuneți, stai, domnule, că n-are nicio legătură. Păi are legătură științifică, că e științific aici… aaa, bate câmpii Becali. Nu bate câmpii Becali. Eu spun ce spun oamenii de știință. Păi el e ARN intră în genom, intră în genă, te modifică genetic. Cu alte cuvinte, eu de unde știu că iubesc, vrei să nu mai iubesc? Să devin animal?

De ce se teme cel mai mult Gigi Becali: „Nu vreau, mi-e frică”

Latifundiarul din Pipera susține că nu are nicio problemă cu persoanele care au decis să se vaccineze împotriva coronavirusului, având în vedere că fiecare om este liber să decidă ce crede că este de cuvință pentru propriul său organism. Gigi Becali a adăugat, de asemenea, că el nu a participat niciodată la vreo campanie anti-vaccinare.

Bă, tată, nu la toată lumea, dar pe unii îi atacă genetic. Pe unii. Poate sunt eu unul din ăia pe care-l atacă genetic. Nu vreau, mi-e frică. Fiecare face ce vrea, păi nu? Eu nu le spun la oameni să nu facă.

M-ai întrebat dacă fac și eu am spus așa: Aici vaccinul și aici pistolul. Trage glonț, nu mă vaccinez, ce am făcut eu rău în asta? Am făcut eu campanie împotriva vaccinării? Am spus ce fac eu.”, a declarat controversatul Gigi Becali, scriu cei de la Gândul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI