Decizie grea pentru Victor Slav, în dosarul în care a fost prins drogat la volan. Ce au anunțat judecătorii

Vremurile sunt nițel tulburi pentru Victor Slav, după ce a fost oprit de polițiști în trafic pentru un control de rutină. După ce a fost prins drogat la volan și i-a fost deschis un dosar penal, fostul soț al Biancăi Drăgușanu primește o nouă veste proastă.

Decizie grea pentru Victor Slav, după ce a fost prins drogat la volan

Vedeta Kanal D a avut de dat explicații serioase, în fața oamenilor legii, pentru că se afla la volanul mașinii într-o stare total interzisă șoferilor. Victor Slav a fost pus de către organele de poliție să efectueze și un control, cu un aparat DrugTest.

Decizie grea pentru Victor Slav, în dosarul în care a fost prins drogat la volan. Ce au anunțat judecătorii
Victor Slav riscă o pedeapsă cu închisoarea, după ce a fost prins drogat la volan

Prezentatorul TV a fost depistat pozitiv și s-a dovedit că luase substanțe interzise. Cu ajutorul dispozitivului de tip screening, polițiștii pot depista 6 feluri de substanțe, în doar 8 minute. Mai mult, Victor Slav a fost tras pe dreapta când se afla la volanului unui Porsche, pe autostrada A1. Se afla între localitățile Râmnicu Vâlcea și Deva și conducea cu 186 km/h. Polițiștii i-au luat permisul pe loc și timp de trei luni, fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu s-a mai aflat în postura de șofer. A avut de plătit și o amendă de 2.900 de lei.

Victor Slav riscă închisoarea?

În plus, vedeta TV a contestat plângerea, dar nici soarta, nici judecătorii nu au fost de partea lui Victor Slav. La început de octombrie, bărbatul a primit un răspuns nefavorabil, chit că își dorea să își găsească dreptatea în instanța de judecată.

„Respinge plângerea contravențională a petentului Slav Victor, cu CNP… și domiciliul…., în contradictoriu cu intimatul IPJ Mures, cu sediul… , cu privire la procesul verbal seria PMSX nr. 0287978 din 27.04.2019 încheiat de Poliția stațiunii Sovata. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de comunicare, care se depune la Judecătoria Sighișoara”, a fost decizia magistraților, în cazul dosarului lui Victor Slav.

Plângerea depusă la Judecătoria Sighișoara a fost respinsă. La cei 39 de ani, pe numele lui Victor Slav a fost deschis un dosar penal și situația s-ar putea înrăutăți cu mult. Asta deoarece vedeta Kanal D riscă și o pedeapsă cu închisoarea, potrivit cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI