Cu cine l-au înlocuit Giani Kiriță și Cătălin Cazacu pe Victor Slav. Au refăcut grupul de la vulturii de noapte

Cu cine l-au înlocuit Giani Kiriță și Cătălin Cazacu pe Victor Slav. Au refăcut grupul de la vulturii de noapte
Victor Slav, înlocuit de Kiriță și Cazacu în grupul vulturilor de noapte

Giani Kiriță și Cătălin Cazacu l-au înlocuit pe Victor Slav din grupul faimos al vulturilor. Dacă fostul soț al Biancăi Drăgușanu este ocupat cu emisiunea Îmi Place Dansul, prietenii lui buni și-au găsit un partener care să le țină isonul la petreceri și voie bună.

Slav, înlocuit în grupul vulturilor de noapte de Kiriță și Cazacu

Giani Kiriță și Cătălin Cazacu l-au înlocuit pe Victor Slav din grupul vesel al vulturilor de noapte. Aceștia n-au mai suportat să rămână prea mult timp în duo, așa că și-au găsit un partener în crime pe măsură, Sali Levent. Întrucât Slav este foarte ocupat cu moderarea emisiunii Îmi Place Dansul, nu-și mai permite să fie atât de aproape la petreceri, evenimente și întâlniri cu prietenii petrecăreți. Levent pare că i-a ocupat destul de repede locul și a empatizat imediat cu nebunia foștilor concurenți de la Exatlon. Sali este un tânăr actor care a devenit cunoscut odată cu serialul LaLa Band. Acum, acesta poate fi văzut în cea mai nouă producție românească, filmul „Faci sau Taci”.

„E varianta lui Victor un pic mai întunecată, adică e un Victor pe care l-am uitat pe plajă vreo două luni. A și intrat la apă un pic”, a spus Cătălin Cazacu, pentru libertatea.ro, despre noul „vultur”. “Da, e un Victor puțin mai bronzat. L-am luat mic, că vrem să-l creștem frumos”, a completat Giani Kiriță.

Giani Kiriță și Cătălin Cazacu și-au găsit alt vultur. Cu cine l-au înlocuit pe Victor Slav?
Giani Kiriță și Cătălin Cazacu și-au găsit alt vultur. Cu cine l-au înlocuit pe Victor Slav?

Cum s-au împrietenit băieții cu noul vultur?

Sali Levent a intrat în gașca lui Cătălin Cazacu odată cu orele petrecute la filmările producției unde joacă cei doi, Faci sau Taci. „L-am luat de toți banii, atâția bani am avut. Asta am luat. Dacă aveam mai mulți, luam și noi altceva. Îl luam pe Victor”, l-a șicanat Cazacu pe Sali, care i-a întors imediat înțepătura: „Dacă aveau mai mulți bani, mergeau cu mai mult talent”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI