Decizie controversată a familiei Cristinei Țopescu. Ce se va întâmpla înainte de incinerare

Autor: Năstase Mirabela - 09:46, 15 ian. 2020

Cristina Țopescu urmează să fie incinerată la Crematoriul Vitan-Bârzești din București. La fața locului va fi prezent fratele mai mare al realizatoarei tv, Cristi Țopescu, iar cenușa va ajunge la mama ei, care acum se află la Oradea.

Decizie controversată a familiei Cristinei Țopescu

Reamintim că Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare, duminică, 12 ianuarie 2020, în jurul orei 22.00, de către o vecină, dar și prietenă apropiată. Speriată, aceasta a sunat la 112. Anchetatorii care au ajuns la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul de mai multă vreme, probabil de două săptămâni, după ce trupul a fost găsit în stare avansată de de degradare, aproape de mumificare.

Cristina Țopescu va fi depusă la capela Cimitirului Bellu din Capitală

Deși la început s-a luat în calcul faptul că moartea ar fi survenit în urma unui infarct, acum, surse INML iau în calcul varianta unui accident vascular, deoarece la analizele preliminare s-au găsit urme ale unor substanțe generate de medicamente luate pentru a induce somnul.

Până la aflarea rezultatelor oficiale exacte vă reamintim faptul că jurnalista va fi depusă azi, la ora 14:00, la capela cimitirului Bellu din Capitală, iar joi aceasta va fi incinerată, aceasta fiind și decizia controversată a familiei. Apropiații au declarat însă că rudele ar vrea să-i facă și o slujbă scurtă, nu una tradițională, dar care să fie secretă, doar pentru sufletul Cristinei Țopescu și departe de ochii curioșilor.

Cine a fost Cristina Țopescu

Cristina Țopescu a fost absolventă a Facultății de Limbi Străine, secția engleză. A fost atrasă de mirajul televiziunii încă din copilărie, apărând chiar și în emisiuni pentru copii și tineret, produse de TVR. După terminarea studiilor, a lucrat la reviste culturale precum ”Contemporanul” și ”Cinema”. Cristina Țopescu mai făcea și traduceri ale filmelor. În anul 1989 a încercat să ajungă clandestin în Germania, dar a fost prinsă la graniță, astfel că a stat mai multe luni după gratii, fiind eliberată la începutul anului 1990. A revenit pe micul ecran în 1991, la Pro TV, Antena 3, TVR și Prima TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI