Decizia luată de Meghan Markle după înmormântarea Reginei Elisabeta. Până și Regele Charles este surprins

Decizia luată de Meghan Markle după înmormântarea Reginei Elisabeta. Până și Regele Charles este surprins
Decizia luata de Meghan Markle dupa inmormantarea Reginei Elisabeta. Pana si Regele Charles este surprins

Aparițiile în public ale lui Meghan Markle s-au rărit, după data de luni, 19 septembrie, când a avut loc înmormântarea regretatei suverane, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Ce decizie incredibilă a luat ducesa de Sussex. Are legătură cu Regele Charles.

Ce hotărâre radicală a luat Meghan Markle după înmormântarea regretatei suverane britanice

De mai bine de doi ani de zile, relațiile dintre Regele Charles, Prințul William și Prințul Harry s-au răcit, în urma deciziei ducelui de Sussex de a renunța la familia regală britanică și de a se stabili în Statele Unite ale Americii, alături de soția lui, Meghan Markle.

Ducesa de Sussex a petrecut ultimele două săptămâni în Marea Britanie cu soțul ei, Prințul Harry, pentru înmormântarea Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a. După ceremonia solemnă, aparițiile în public ale celor doi au devenit din ce în ce mai puține.

Cu toate acestea, potrivit publicațiilor britanice, fosta actriță ar fi cerut o întrevedere, între patru ochi, cu socrul ei. Se pare că Meghan Markle ar fi insistat să discute cu Regele Charles, înainte de a se întoarce în California.

„Ea ar dori acum, înainte de a se întoarce în California, să aibă o audiență individuală cu Regele Charles al III-lea. Așa este, Meghan față în față cu Regele Charles. Ați auzit corect”, a declarat reporterul regal pentru OK! Magazine.

„Este o mișcare foarte curajoasă din partea lui Meghan!”

Reporterul regal de la NBC și MSNBC, Neil Sean, susșine că o „sursă foarte bună” l-ar fi informat de faptul că Meghan dorește să aibă o întâlnire individuală cu regele Charles al III-lea, înainte ca ea și fratele Prințului William să părăsească Marea Britanie.

Autorul a numit hotărârea lui Meghan Markle „o mișcare curajoasă”, fiind convins de faptul că discuția dintre ea și Regele Charles ar putea remedia anumite neînțelegeri ce au avut loc între membrii înstrăinați ai coroanei britanice, în ultima perioadă.

„Este o mișcare foarte curajoasă din partea lui Meghan însăși. Ar fi o oportunitate de a clarifica lucrurile, de a scoate lucrurile bune și rele și de a explica o parte din raționamentul din spatele a ceea ce au făcut în ultimii doi ani.

Așa îi scrii regelui prin intermediul ecvestrului său și, bineînțeles, asta se transmite mai departe”, a completat reporterul pe rețelele sociale.