Gestul neaşteptat făcut de Meghan Markle faţă de Regele Charles. Până şi Familia Regală e surprinsă

Gestul neaşteptat făcut de Meghan Markle faţă de Regele Charles. Până şi Familia Regală e surprinsă
Ce a făcut Meghan Markle? Gestul pentru Regele Charles a surprins total.

Meghan Markle a surprins cu gestul său față de Regele Charles. Fosta actriță a șocat întreaga Familie Regală a Marii Britanii cu ceea ce a făcut. Soția Prințului Harry a avut o inițiativă extrem de curajoasă. Ducesa de Sussex a venit cu o dorință aparte chiar la scurt timp după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Britanicii au rămas surprinși de noile vești auzite. Ce a făcut aceasta?

Meghan Markle, gest neașteptat față de Regele Charles: ce a făcut Ducesa de Sussex?

Meghan Markle a avut o inițiativă extrem de curajoasă în momentul în care i-a cerut Regelui Charles al III-lea o întâlnire ,,unu la unu”. Fosta actriță a surprins cu acest gest la scurt timp după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a.

Soția Prințului Harry își dorește acum să poarte o discuție cu Majestatea Sa înainte de a se întoarce în California. Această dorință a femeii a fost exprimată într-o scrisoare. Britanicii se bucură totuși că actrița vrea să pună stop oricăror tensiuni prin această întâlnire înainte de a se întoarce acasă.

Neil Sean, un corespondent de divertisment care a apărut la NBC News, MSNBC și Access Hollywood, a declarat că a auzit de la o sursă că actrița americană a trimis o scrisoare în care solicita o conversație privată cu Regele. Acesta susține că Meghan vrea „să elibereze tensiunile din aer”. Plecarea lor va avea loc în viitorul foarte apropiat din cauza dorului de cei doi copii.

„Acum și-ar dori, înainte de a se întoarce în California, să aibă o conversație individuală cu regele Carol al III-lea”, a spus Sean într-un videoclip postat pe YouTube, care a înregistrat aproape 300.000 de vizualizări. „— Așa e — Meghan unu-la-unu cu regele Charles. Ai auzit corect. Este o mișcare foarte curajoasă din partea lui Meghan”, a spus Sean.

,,Ar fi o oportunitate de a curăța tensiunea din aer”

Corespondentul de divertisment a mai subliniat că aceasta este o posibilitate ca ea să explice rațiunea din spatele alegerilor cuplului din ultimii doi ani. De asemenea, bărbatul a mai mărturisit și că Meghan Markle a dat dovadă de o încredere de sine extraordinară prin acest gest.

Detaliind conținutul scrisorii, el a spus: „Ar fi o oportunitate de a curăța tensiunea din aer, de a scoate drepturile de la greșeli și de a explica o parte din rațiunea din spatele a ceea ce au făcut în ultimii doi ani”. „Acum, știi, trebuie să admiri încrederea în sine a lui Meghan, orice crezi”.