Decizia luată de Florin Dumitrescu după ultimul sezon Chefi la Cuțite. I-a uimit pe apropiați

Decizia luată de Florin Dumitrescu după ultimul sezon Chefi la Cuțite. I-a uimit pe apropiați
Florin Dumitrescu, decizie dupa sezonul 9 Chefi la cutite

Florin Dumitrescu a luat o decizie după sezonul nouă de Chefi la cuțite, și anume să obțină permisul de conducere. De altfel, așa cum a anunțat ieri pe rețelele de socializare, acesta a dat azi prima probă a examenului, sala, și a fost admis pentru proba următoare, traseul, care va avea loc la început de august.

Decizia luată de Florin Dumitrescu după ultimul sezon Chefi la Cuțite

Florin Dumitrescu și-a anunțat azi fanii că a fost admis la proba de care îi era cel mai teamă, de la examenul de permis auto, și anume, sala. De altfel, el a ținut să le dea și câteva sfaturi internauților.

”Am ajuns acasă. Vă dau un sfat. Celor cărora le este frică de sală, de examenul teoretic, așa cum și mie mi-a fost foarte, foarte mult timp, să facă cu domnul cu care am făcut eu legislația. Este cel mai șmecher pe zona asta și faptul că am luat sala, în mare parte i se datorează și dânsului, pentru că m-a făcut să înțeleg principiile șofatului. De sală mi-a fost cel mai frică, de când mă știu eu. Spuneam că sala este foarte grea, că întrebările sunt ciudate”, le-a spus Florin Dumitrescu celor din mediul online.

De altfel, fanii săi au reacționat imediat și l-au felicitat pentru reușită. Printre ei, și Sorin Bontea a ținut să-l felicite pe prietenul său.

”Bravooooooo, Chef Dumi, nu aveam niciun dubiu, eram sigura ca îl iei!??? ???Mega felicitări și succes la traseu! ?/ Super tare Chef… ??Bafta?/ Felicitaaari !!!!???/ Felicitări, știam că puteți! ???/ Succes și drum bun fără evenimente/ Ti-am zis eu ca-l iei/ Bravooooooooooo????”, sunt doar câteva dintre mesajele primite e Florin Dumitrescu.

Cum a început Florin Dumitrescu cariera în arta gastronomică

Florin Dumitrescu face parte din proiectul Chefi la cuțite, alături de chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu, al cărui sezon 9 tocmai s-a încheiat. În domeniul bucătăriei, el și-a descoperit pasiunea la vârsta de 14 ani, după ce a fost impresionat de o emisiune de televiziune unde un chef italian preparase o farfurie cu spanac. El a fost ajutat de tatăl său să se angajeze ca ajutor de bucătar la un restaurant din Capitală, unde salariul era de 100 de dolari. În numai trei ani, Florin Dumitrescu a câștigat o experiență fabuloasă în bucătărie.

”Eu, la 17 ani, câştigam de trei ori mai mult decât mama. Ea avea salariul 8 milioane de lei (n.r. – vechi), iar eu luam 25 de milioane, lucram în două restaurante. Aveam un salariu uriaş pentru vârsta mea, mai mulţi bani decât puteam cheltui”, spunea Florin Dumitrescu pentru Adevărul. În anul 2007, acesta a decis să plece în Italia, ca să se perfecționeze în arta gastronomiei.