Ce spune Florin Dumitrescu despre Narcisa Birjaru, presupusa câștigătoare Chefi la cuțite 2021 VIDEO

Ce spune Florin Dumitrescu despre Narcisa Birjaru, presupusa câștigătoare Chefi la cuțite 2021 VIDEO
Florin Dumitrescu a răbufnit. Ce a zis despre Narcisa Birjaru

Mai multe zvonuri privind câștigătorul Chefi la cuțite 2021 au luat cu asalt internetul. Se speculează că Narcisa Birjaru a dus acasă premiul cel mare, chiar dacă telespectatorii nu au urmărit încă semifinala și finala. Iată că Florin Dumitrescu nu s-a mai abținut și a dat replica despre concurentă!

Florin Dumitrescu dă replica! Ce a spus despre Narcisa Birjaru

Zvonurile i-au nemulțumit pe jurații din emisiunea Chefi la cuțite. În timp ce mai mulți internauți susțin că Narcisa Birjaru ar fi marea câștigătoare din acest sezon și a primit deja premiul în valoare de 30.000 de euro, Florin Dumitrescu a decis să vorbească despre tot ce se întâmplă în mediul virtual. Acesta i-a rugat pe fanii săi să urmărească foarte atent semifinala și finala pentru a înțelege care este verdictul, de fapt.

“Înainte să trageți concluzii… regie, stai, cum îi mai zicea, conspirații și alte lucruri de genul acesta au cuprins platoul Chefi la cuțite priviți foarte atent semifinala și finala. O să înțelegeți foarte multe lucruri”, a spus Florin Dumitrescu pe InstaStory.

Cine este Narcisa Birjaru, concurenta ce ar fi câștigat Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru, în vârstă de 24 de ani, face parte din echipa violet și a reușit să cucerească pe toată lumea încă din preselecții. Aceasta este de meserie bucătar și s-a specializat în burgeri, preparându-i la un club de stand up comedy. În timpul competiției, aceasta nu s-a implicat în vreun scandal și a reușit să le demonstreze tuturor că are o educație de nota 10.

Amuzantă, modestă și muncitoare, Narcisa Birjaru a reușit să atragă simpatia juraților, dar și a telespectatorilor. Chiar dacă are doar 24 de ani, aceasta s-a căsătorit de la o vârstă foarte fragedă. Concurenta a respectat tradiția familiei și a decis să își unească destinul cu alesul său chiar în primul an de liceu, dar nu regretă decizia. Ea și soțul ei sunt de nedespărțit și se bucură enorm pentru că trăiesc o poveste de iubire de mulți ani.

„Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva. La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani.”, a transmis Narcisa Birjaru, concurentă ce face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI