Decizia luată de Culiță Sterp după descalificarea de la Survivor România. Daniela Iliescu e în culmea fericirii EXCLUSIV

Decizia luată de Culiță Sterp după descalificarea de la Survivor România. Daniela Iliescu e în culmea fericirii EXCLUSIV
Decizia luata de Culita Sterp dupa descalificarea de la Survivor Romania

Culiţă Sterp (28 de ani) va deveni tătic de băiat, peste maximum zece zile. Odată cu revenirea din Republica Dominicană, unde a fost sarea şi piperul celui de-al doilea sezon al emisiunii-concurs Survivor (Kanal D), celebrul manelist s-a și grăbit să-și ducă iubita la o clinică din Cluj, acolo unde Daniela Iliescu va aduce pe lume primul lor moștenitor.

Culiță Sterp are mari emoții: „Parcă ar naşte el, nu Daniela!”

„Ce pot să vă spun e că bebe va fi băiat. Cel puţin asta au arătat toate analizele şi imaginile. Că vom avea un nou bărbat în familie. Desigur, nu putem exclude elementul-surpriză, dar e greu de crezut că ni se vor da atât de tare peste cap toate planurile noastre”, a declarat, pentru impact.ro, Iancu Sterp, fratele mai mic al lui Culiţă.

El s-a amuzat un pic, pe seama situaţiei, menționând că fratele lui a fost atât de prevăzător cu soarta celor dragi încât a preferat să plece cu ceva timp în avans spre maternitate: „Parcă ar naşte el, nu Daniela! Dar aşa e probabil atunci când vine pe lume primul născut!”.

Numele bebelușului e ținut la secret

Iancu Sterp ( 22 de ani) a mai precizat că fericiţii părinţi au ales şi numele copilului, dar că a primit deja interdicţie de a-l face public, înaintea naşterii viitorului moştenitor.

„Tot ce pot să vă declar pe tema asta e că ştiu sigur că nepotul meu va avea un nume simbolic, mai ales pentru noi, ardelenii, unul cu rezonanţe istorice, aş îndrăzni chiar să spun”, a indicat fratele mai mic al lui Culiţă, lăsând să se înţeleagă faptul că Iancu sau Horia se află pe lista extinsă a prenumelor pregătite pentru bebeluș.

Culiță Sterp se va muta cu familia la Sebeș

Iancu Sterp a dat asigurări că nimeni, nici din familie, nici dintre prieteni, nu a putut fi supărat din cauza retragerii lui Culiță din concurs:

„Când te ajunge dorul de familie şi de casă e greu, dacă nu de-a dreptul imposibil, să-ţi mai stea minte la orice altceva. Nu a mai contat nimic pentru Culiţă şi toată lumea l-a înţeles. Ce, el a mers acolo pentru premiu sau pentru bani? Nu, nici pomeneală! S-a dus pentru divertisment.

Cine crede altceva, se înşală amarnic, vă asigur! După cinci luni, l-a chemat acasă dorul de soţie, de copil, de părinţi şi de fraţi. Cine ştie, poate va câştiga cu altă ocazie, poate vom face cândva şi echipă! Nu au intrat zilele în sac!”, a adăugat Iancu Sterp pentru impact.ro.

El a mai menționat că fratele său și Daniela se vor muta cu fiul lor în Sebeş, acolo unde Culiţă a amenajat special un apartament pentru întreaga familie. Culiţă Sterp le-a cerut cu insistenţă organizatorilor emisiunii Survivor, încă de la finele lunii mai, să i se permit să plece acasă, înainte de a deveni tătic. Manelistul a slăbit 17 kilograme, în cele cinci luni de participare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI