Decizia luată de Alina Sorescu în plin proces de divorț. Ce va face artista

Decizia luată de Alina Sorescu în plin proces de divorț. Ce va face artista
Care este decizia luată de Alina Sorescu în plin proces de divorț.

Ce decizie a luat Alina Sorescu în plin proces de divorț. Artista traversează o perioadă dificilă, fiind în plin proces de divorț de tatăl celor două fiice ale sale, designerul Alexandru Ciucu. Se știe că, după căsătoria cu Alex Ciucu, artista a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să se deduce creșterii celor două fiice: Raisa și Carolina, dar și să se ocupe de școala sa de muzică. Acum, artista are și planuri noi.

Decizia luată de Alina Sorescu în plin proces de divorț

Alina Sorescu a decis să se concentreze în această perioadă pe cariera muzicală, pregătind primul său mare spectacol la Sala Palatului, alături de trupa ei de copii, dar pregătește și piese noi pentru cariera solo. Spectacolul pe care îl pregătește la Sala Palatului este dedicat copiilor, iar artista a dat detalii.

„Sunt foarte entuziasmată că voi avea propriul show la Sala Palatului, alături de trupa mea de pici. Este visul oricărui artist, iar momentul va fi numai bun, când revin cei mici din vacanța de vară.

Picii mei sunt bucuroși că vor avea toată scena numai pentru ei și că vom recrea atmosfera de poveste din clipul nostru nou Suflet de copil’. Deși este o perioadă sensibilă din punct de vedere personal, mă bucur de reușitele mele profesionale, care vin ca o încununare a atâtor ani de scenă’, a declarat artista pentru VIVA!.

De asemenea, după o pauză de câțiva ani, Alina Sorescu plănuiește să își relanseze cariera solo:

„Am fost mereu activă sub diferite forme (școala de muzică, televiziune), nu am luat pauză niciodată profesional, doar că nu am mai lansat piese solo noi în ultimii ani”, a mai declarat Alina Sorescu pentru sursa citată.

Ce surprize pregătește Alina Sorescu la Sala Palatului

Spectacolul Alinei Sorescu de la Sala Palatului, „ Suflet de copil”, va avea loc pe 24  septembrie, iar artista va avea ca invitați artiști precum: Ana Beregoi, Cleopatra Stratan și Edward Sanda.

„L-am invitat în spectacol pe Edward Sanda, care ne-a compus melodia nouă, care îi cunoaște pe picii mei și deja îi îndrăgește. Colaborez foarte bine cu Edward și am în plan mai multe piese cu el. Va fi alături de noi Cleopatra Stratan, care a început să cânte la vârsta picilor mei și este un etalon al melodiilor pentru copii și, acum, și pentru tineri.

Și de asemenea în show-ul nostru va cânta și Ana Beregoi, din noua generație de muzică a celor mici, foarte iubită de copii. Îmi propun să fie un show plin de emoție și culoare, la care să se simtă bine întreaga familie”, a mai declarat Alina Sorescu.

Alina Sorescu cântă de la vârsta de 4 ani, de când Ioan Luchian Mihalea a selecționat-o în grupul MiniSong. Artista a câștigat concursuri și festivaluri de muzică pentru copii, iar la vârsta de  10 ani a lansat primul album. În anul 2011, Alina Sorescu a lansat Atelierul de Muzica și Prezență Scenică pentru Copii., iar trupa sa, denumită „Picii lu’ Soreasca”, a devenit cunoscută.