De la Puterea Dragostei la Survivor România?! Concurentul care poate fi mare surpriză de la Kanal D

De la Puterea Dragostei la Survivor România?! Concurentul care poate fi mare surpriză de la Kanal D
Kanal D, o nouă surpriză? Concurentul de la Puterea Dragostei despre care se zvonește că ar participa la Survivor România

”Puterea Dragostei” este un fenomen care scote persoane publice pe bandă rulantă. Se aude că unul dintre câștigătorii emisiunii ar putea trece pârleazul spre ”Survivor România”. Fanii au dezvoltat această ipoteză, iar bărbatul a întețit-o.

Concurentul de la Puterea Dragostei despre care se zvonește că ar participa la Survivor România

Livian Pop, fiul lui Neldon Mondialul, câștigător a două ediții ”Puterea Dragostei”, alături de Bianca Comănici, este dorit de admiratori la ”Survivor România”. Deși și-a mai pierdut din audiență după despărțirea de partenera găsită în show-ul matrimonial, printre cei care încă îl mai susțin se vorbește că acesta ar urma să plece în Republica Dominicană.

  • „Știm cu toții că mergi la Survivor, dar întrebarea este când? Doar în aprilie? Că așa am aflat”, i-a spus un internaut lui Livian, în secțiunea de comentarii a unuia dintre filmulețele sale postate pe contul personal de Youtube.
  • „Liviane, vreau să te văd la Survivor cu Roxana Buzoiu. Frate, arată că ești lup de haită și faci față, bro”, i-a scris un fan.
  • „Mr Livian, du-te la Survivor. Ți-ar sta super-bine și cred că te-ai descurca bine”, a mai spus un altul.
  • „Băiat deștept, Livian, de aia l-am apreciat tot timpul. Sincer, m-aș bucura să te văd și pe tine la Survivor sau de ce nu, la Puterea Dragostei”, este de părere alt urmăritor.
  • „Du-te la Survivor”, l-a împins un internaut.
  • Pe de altă parte, nu toată lumea s-ar bucura să-l vadă în junglă. Un critic e de părere că Livian nu a fost capabil să treacă probele pentru a ajunge în Republica Dominicană, astfel că acum se mulțumește doar să comenteze de pe margine.
  • „Aaaa, păi ce-ai făcut, măi, Livi. Nu a avut putere tata Nelson să te bage la Survivor?”, i-a scris acesta.

Cum și-a trădat intențiile 

Momentan, Livian Pop nu a comentat nimic în legătură cu valul de solicitări al fanilor privindu-i posibila prezență în cadrul competiției de supraviețuire. Totuși, el și-a trădat intențiile postând imagini la bustul gol de la sala de forță, în care se vede că a stat multe ore în ultima perioadă. De asemenea, și-a făcut și un tatuaj în formă de șarpe care îi acoperă aproape tot spatele.