De la Antene la Kanal D! Ce prezentatoare a schimbat televiziunea și ce emisiune va avea

De la Antene la Kanal D! Ce prezentatoare a schimbat televiziunea și ce emisiune va avea
A trădat Antena 1 pentru Kanal D. Ce vedetă pregătește un nou proiect

Încurcate sunt căile showbiz-ului românesc, mai ales atunci când vine vorba despre televiziune! Din ce în ce mai multe vedete fac schimbări drastice în carieră, așa că acum a venit timpul ca o prezentatoare să renunțe la Antene și să plece la Kanal D pentru un proiect inedit.

Ce vedetă a plecat la Kanal D. Ce surprize li se pregătesc telespectatorilor

Toată lumea se va bucura de o prezență exotică pe micile ecrane de la Kanal D. Este vorba chiar de frumoasa Majda, ce a bucurat pe toată lumea la Survivor România. Se pare că aceasta este pregătită să meargă la un alt nivel în cariera sa, așa că va avea parte de un proiect ce se va axa pe dorințele femeilor din zilele noastre.

Dacă în Republica Dominicană ea a demonstrat că poate să facă o masă chiar și prin unele mijloace greu de suportat, acum aceasta va avea o rubrică destinată ei, anume ‘Gătește cu Majda’. Bruneta își dorește să le ofere femeilor ocupate o alternativă în bucătărie. Vedeta o să prezinte rețete simple, rapide, dar extrem de gustoase și sănătoase pentru ca orice reprezentantă a sexului feminin să își poată surprindă familia.

Începând cu 1 iulie, Majda va avea, în fiecare joi, propria rubrică la Kanal D. Aceasta o să poată fi urmărită de telespectatori începând cu ora 12:00. Bineînțeles, rețetele ei o să fie extrem de apreciate, mai ales pentru că toată lumea își dorește să aibă un stil de viață sănătos în timp ce nu petrece mult prea mult timp în bucătărie.

Vești bune pentru femei! Ce rubrică inedită vor putea urmări de acum încolo

Cât despre frumoasa Majda, aceasta a îmbrățișat cu multă fericire propunerea făcută de șefii Kanal D, așa că abia așteaptă să fie prezentă pe micile ecrane pentru a putea să le ofere femeilor ocupate o variantă de masă ce nu necesită foarte mult timp de preparare.

„Întotdeauna mi-a placut să gătesc, așa că am îmbrățișat cu bucurie propunerea de a prezenta această rubrică și de a le oferi telespectatorilor rețete verificate chiar de mine, ușor de preparat și, în același timp, sănătoase și delicioase. Mă bucur că pot fi astfel de folos femeilor care sunt mereu pe fugă și care nu prea mai au timp de gătit.

Cred că atunci când prepari ceva pentru oamenii dragi, adunci în jurul tău multe zâmbete. Îmi doresc ca ea, femeia, să nu uite niciodată că e specială când zâmbește, chiar și atunci când e la cratiță.” a explicat Majda.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI