De ce Zanni se ceartă cu Elena Marin la Survivor România 2021. S-a aflat acum motivul ușor rușinos

de: Bișinicu Andreea
20 04. 2021

Conflictul dintre Zanni și Elena Marin de la Survivor România 2021 pare să nu se termine prea curând. Trapperul și faimoasa dansatoare nu par să ajungă la un numitor comun, iar acest lucru poate fi observat, cu ușurință, de către ceilalți coechipieri din tabăra roșie. S-a aflat acum motivul pentru care Zanni și Elena Marin se ceartă nonstop.

De ce Zanni se ceartă cu Elena Marin la Survivor România 2021

După o săptămână puțin mai slabă, în care Elena nu a reușit să aducă la fel de multe puncte ca până acum, Zanni nu a ratat ocazia de a o taxa imediat pe colega lui de echipă, reaprinzând scânteia scandalului dintre cei doi Faimoși. Andrei, logodnicul Elenei Marin, nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa protejatului lui Alex Velea, despre care spune că nu scapă nicio ocazie de a o critica pe iubita lui.

De asemenea, partenerul dansatoarei de la Survivor România susține vehement că Zanni are o problemă personală cu Elena și că, de la începutul competiției, a vorbit mai mult despre ea decât despre oricare altă persoană de la Survivor România.

„Este un moment mai greu pentru ea, mai ales că a apărut și acea accidentare minoră. Totuși, pe plan sportiv, cred că ar trebui să se laude mai mult. Am văzut că au apărut discuții, în camp, despre o perioadă proastă a Elenei, la doar 2 jocuri distanță de săptămâna în care a adus 8 puncte! Bineînțeles că discuțiile au fost începute de Zanni, deși forma lui sportivă e una slabă,  în ultimele săptămâni.

Am văzut că a pierdut 2 puncte într-o zi contra lui Sorin, ceea ce nu i se întâmpla până acum. Lucru care nu e un capăt de țară, mi se pare firesc, după atâtea luni, să apară și oboseala, la fiecare dintre ei. Totuși, băiețașul ăsta nu ratează nicio ocazie de a o ataca pe Elena. De la începutul competiției până în prezent, Zanni a vorbit mai mult despre Elena Marin decât despre el sau despre echipă”, a declarat Andrei, logodnicul Elenei Marin, exclusiv pentru wowbiz.ro.

Ce mesaj i-a transmis logodnicul Elenei Marin lui Zanni

Andrei a declarat că acuzațiile, faptele și criticile lui Zanni se răsfrâng nu doar asupra Elenei Marin, ci și asupra persoanelor dragi dansatoarei, precum Amna, Andreea Antonescu, Jador sau Cătălin Moroșanu. Logodnicul frumoasei vedete asigură publicul că Elena nu este genul de femeie care să se victimizeze atât de ușor.

Poți spune despre Elena că e cea mai slabă, doar dacă ai ceva cu ea, evident. Culmea, antipatia lui se răsfrânge și asupra persoanelor apropiate Elenei, pe care le-a denigrat constant, Amna, Andreea Antonescu, Cătălin Moroșanu, Jador.

Îmi amintesc ce spunea Zanni despre Andreea Antonescu, că e un om mișto, că social e foarte ok. Brusc, și-a schimbat părerea și a jignit-o public, cu ușurință. Eu o cunosc bine pe Elena. Nu, nu se victimizează, dar crede că dacă joacă corect, așa ar trebui să o facă toți, lucru care, evident, nu se întâmplă. O înțeleg perfect, știu cât îi este de greu acolo, mai ales că luptă de trei luni și jumătate pentru visul ei de la Survivor.

Zanni și Sebi au fost cei mai mari contestatari ai Elenei, acuzând-o că se victimizează. Totuși, victimizarea a fost arma lui Sebi în consilii. Culmea, echipa l-a ajutat chiar și împotriva dorinței lui, iar Zanni a preferat să o nominalizeze pe Elena, vorbind de o strategie, nu de un vot clar ”dedicat”, așa cum, de altfel, spunea cu ceva timp înainte că o va face.