De ce vine Dani Oțil cu soția la Neatza. Răzvan Simion a râs în hohote când a auzit explicația

De ce vine Dani Oțil cu soția la Neatza. Răzvan Simion a râs în hohote când a auzit explicația
De ce vine Dani Oțil cu soția la Neatza.

Soția lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu, a venit azi în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Ea a stat în culise, în așteptarea momentului prezentat de ea, aceasta prezentând rochii elegante pentru celebrul designer român, Elena Perseil.

De ce vine Dani Oțil cu soția la Neatza

Însă Dani a anunțat cu ceva timp înainte de prezența soției sale în culisele emisiunii, mărturisind de ce vine elm de fapt, însoțit la muncă.

”De ce vin eu cu gravida la munca? Ca să fie sub control, sa mai faca si ea un ban pentru crenvustii aluia mic. Ca sa nu dea toți banii pe pepeni”, a glumit Dani Oțil, stârnind hohote de râs în platou.

Însă Gabriela Prisăcariu, celebrul fotomodel, și-a făcut treaba de excepție. Aceasta a îmbrăcat două rochii elegante și a pășit în platou, ca pe podium.

”Sunt doamna Oțil”

Amintim că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit la data de 15 mai 2021. Cei doi au ținut petrecerea de nuntă la restaurantul de lux al matinalului. Aceștia vor deveni, în curând, și părinții unui băiețel, pe care, momentan, l-au poreclit ”cârcel”, așa cum a dezvăluit azi în emisiune.

“Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit.

Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, ne spunea, recent, Gabriela în exclusivitate despre al doilea copil cu Dani Oțil.

De altfel, Gabriela Prisăcariu și-a dorit enorm să devină mămică:

“Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să o punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi, iată, gândurile ne-au fost ascultate. Suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat ea, la Antena 1.

Cel care a dat vestea venirii pe lume a copilului a fost Dani Oțil, care a anunțat pe conturile sociale că va deveni tătic:

“Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil…Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul. Ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți… hai că am glumit…nu pentru voi… Ci pentru noi… o să avem un copil”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI