Gabriela Prisăcariu dă din casă. Ce i-a pregătit lui Dani Oțil, după nașterea primului copil: ”Anul acesta vom fi 4!” EXCLUSIV

Gabriela Prisăcariu dă din casă. Ce i-a pregătit lui Dani Oțil, după nașterea primului copil: ”Anul acesta vom fi 4!” EXCLUSIV
Gabriela, primele declarații despre al doilea copil cu Dani Oțil

Dani Oțil a renunțat la burlăcie la vârsta de 40 de ani, aleasa inimii sale fiind Gabriela Prisăcariu, fostul manechin al designerului Cătălin Botezatu. După nunta desfășurată în secret la localul lui Dani, cei doi soți se pregătesc de venirea pe lume a primului lor moștenitor. Gabriela, viitoarea mămică, este un munte de fericire: ”Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil!”, ne-a spus ea, pentru Impact.ro.

Gabriela Prisăcariu ar vrea al doilea copil cu Dani Oțil

  • “Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte fericită!”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se iubesc de doi ani. Recent, cei doi și-au unit destinele și peste câteva luni vor deveni părinți. În plus, se pare că i-ar fi pregătit o mică surpriză soțului său: deja vorbește și se gândește la al doilea copil. Contactată de reporterii Impact.ro, blondina ne-a mărturisit, plină de entuziasm:

“Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit.

Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, ne-a mărturisit Gabriela în exclusivitate despre al doilea copil cu Dani Oțil.

”Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş”

Gabriela și-a dorit enorm să devină mămică:

“Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să o punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi, iată, gândurile ne-au fost ascultate. Suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat ea, la Antena 1.

Dani Oțil a anunțat, pe conturile sociale, că va deveni tătic:

“Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil…Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul. Ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți… hai că am glumit…nu pentru voi… Ci pentru noi… o să avem un copil”.

Dani Oțil și-a dojenit, în direct, soția gravidă

Dani Oțil și-a dojenit soția, care apăruse într-o rochie mult prea transparentă:

”Gabriela, ține și perna asta și arată-i-o mamei. Arată că se uită mama. Se uită părinții, eu înțeleg că ești manechin, și ce? Mi-e rușine de-mi crapă obrazul, dar asta este. Mamă dragă, eu ți-am zis s-o iau de la bibliotecă, nu model, asta este. Să mor eu dacă nu mă îmbrac în tifon din ăsta de storcea bunica brânzetul în el și alerg așa până la Victoriei. Dacă ție nu-ți este rușine, nici mie nu îmi este rușine, o să vedeți”, a spus Dani Oțil, în direct, la tv, mai în glumă, mai în serios.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI