Dani Oțil, la un pas de o gafă colosală la adresa lui Mihai Bobonete. Matinalul a povestit ce era să comită în weekend

Dani Oțil, la un pas de o gafă colosală la adresa lui Mihai Bobonete. Matinalul a povestit ce era să comită în weekend
Dani Otil si Mihai Bobonete

Mihai Bobonete împlinește azi vârsta de 41 de ani, însă, în weekend, se pare că pentru el cadourile și au început să curgă încă din acest weekend.

Dani Oțil, la un pas de o gafă colosală la adresa lui Mihai Bobonete

Printre cei care au ținut să marcheze ziua de naștere a lui Mihai Bobonete a fost și Dani Oțil care a povestit în ediția de azi a emisiunii că era să comită o gafă uriașă și să îi ofere prietenului său fix același cadou pe care i l-a făcut el la nuntă lui Dani Oțil.

”Era sa ii dau lui Bobo ce mi-a adus chiar Bobo la nunta. Mi-a adus un elefant cu nas albastru. Aoleu, era să i-l duc și eu lui Bobonete pe același. Nu toti stiu sa facă cadouri”, a spus Dani Oțil în ediția de luni a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Cine l-a ajutat pe Mihai Bobonete în carieră

Mihai Bobonete se consideră un om extrem de norocos. Mereu cu zâmbetul pe buze, el a devenit extrem de cunoscut publicului larg datorită rolului lui Bobiță din serialul ”Las Fierbinți”. Însă cine l-a ajutat să se remarce în carieră? Ei bine, chiar bunul lui prieten, Mihai Mărgineanu, care, pe când Mihai Bobonete era student la actorie, interpreta rolul povestitorului în videoclipurile lui ”Ardiles”.

”În 2005, când am realizat primul videoclip, ”Gore din Chitila”, nu aveam încredere în nimeni şi nimic. Voiam să cânt, să readuc în prim-plan melodii care făcuseră cândva furori, pe la începutul secolului trecut, dar nu ştiam şi cum trebuie să fac. Aşa că atunci când a trebuit să filmez primul meu videoclip am apelat la prieteni. Aşa se face că am pornit la drum cu Mihai Bobonete, student încă pe atunci, la Costel, ce făcea stand-up, dar care terminase Automatica, la Cătălin Neamţu, care terminase şi el Actoria”, a povestit Mihai Mărgineanu pentru Playtech.ro.

Mihai Bobonete, succes în online

Mihai Bobonete are însă un succes fulminant și în mediul online. El a demarat, la vreme de pandemie, proiectul pe YouTube, ”Da bravo”, un podcast care a prins repede la fanii acestuia. Recent, Mihai Bobonete l-a avut ca invitat pe actorul Octavian Strunilă, cu care a depănat mai multe amintiri. Însă Mihai Bobonete a avut invitate, de-a lungul timpului, mai multe vedete, printre care Andreea Esca sau chiar Dani Oțil. În afară de aceste interviuri, fanii pot să-i urmărească și show-urile de stand-up comedy.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI