De ce va reveni Lucian Viziru în România, de fapt. Planul surpriză al fostului solist

De ce va reveni Lucian Viziru în România, de fapt. Planul surpriză al fostului solist
De ce va reveni Lucian Viziru în România, de fapt.

De ce va reveni Lucian Viziru în România, după o lungă perioadă petrecută în Germania. Fratele lui Augustin Viziru, care peste hotare a predat lecții de tenis, este pregătit să revină pe plaiurile natale. De altfel, soția și copilul său au ajuns deja în București. Urmează să vină și el, imediat cum termină treburile. Ce planuri are pentru revenirea în țară?

De ce va reveni Lucian Viziru în România, de fapt

Lucian Viziru, celebru pe când făcea parte din trupa Gaz pe foc, este hotărât să revină în România. El a locuit o bună bucată de vreme în Germania și a lucrat ca antrenor de tenis. El se gândește acum ce anume ar putea să facă în țară și nu exclude varianta de a reveni pe micile ecrane. Cu toate acestea, nu s-ar mai vedea în postura de cântăreț, pe scenă.

„Deocamdată eu trebuie să-mi termin socotelile în Germania, cât mai repede cu putinţă, şi să văd ce fac aici. Deşi am spus-o de mai multe ori pe Internet, că nu se ştie niciodată dacă o să mai revin în televiziune.

În muzică, dacă nu eşti Frank Sinatra şi Mick Jagger, să te fâţâi pe scenă la 45 de ani mi se pare un pic deplasat. La 20 de ani mergea, actoria mai merge, dar cu cântatul… nici nu sunt o mare voce”, a declarat Lucian Viziru, la Kanal D.

Lucian Viziru a mai spus că dorește să se însoare din nou cu soția lui. Fostul artist a declarat că a vrut să facă această nuntă anul trecut, când a aniversat 10 ani de căsnicie, dar nu au reușit. Acesta speră însă ca de această dată să fie cu noroc.

„Ne-am propus să facem și nuntă, că nu am putut să facem anul trecut. Poate ne iese anul acesta și poate că voi putea să mă însor, din nou, cu aceeași femeie, după zece ani. Nu știu cum facem noi să rezistăm, dar uite că ne iese”, a spus el.

Nu ar refuza să interpreteze un rol

Lucian Viziru povestea în urmă cu ceva timp că a plecat din România pentru că nu mai simțea că are ce să facă aici.

„Pe de altă parte, nu e rău nici să faci ce te taie capul. Nu mai aveam ce să fac în România. A fost visul meu să mă văd pe un ecran de cinema, am devenit actor și acum am zis nivelul următor.

Deși mi-ar mai plăcea să mă joc uneori cu diferite personaje, nu-mi doresc cu tot sufletul să fac asta din nou, dar dacă ar fi să fie, n-aș refuza. Acum joc tenis și mă duc la turnee și e o nouă provocare să fii antrenor de tenis. Vreau să mă perfecționez. Viața aici e diferită”, povestea Lucian Viziru în cadrul emisiunii ‘Showbiz Report”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI