Când vine Lucian Viziru în România. Artistul a făcut anunțul la TV

Lucian Viziru locuiește în Germania de patru ani, alături de familia lui. Artistul are planuri mari pentru anul acesta și își dorește să revină în țară.

Când vine Lucian Viziru în România

Motivul lui este unul foarte bine întemeiat. Lucian Viziru își dorește să se recăsătorească. Cu toate că este deja căsătorit și are un băiețe, el și soția lui vor să revină în România pentru a organiza o reînnoire de jurăminte, la care să participe și rudele și prietenii.

Lucian Viziru este căsătorit de 11 ani și are un băiețel. În Germania, el este antrenor de tenis. Căsnicia lui merge ca pe roate, așa că artistul își dorește să mai facă o nuntă.

 „Nu am mai fost în țară de patru ani, din păcate, sper să reușim să ajungem în august. Ne-am propus să facem și nuntă, că nu am putut să facem anul trecut.  Poate ne iese anul acesta și poate că voi putea să mă însor, din nou, cu aceeași femeie, după zece ani. Nu știu cum facem noi să rezistăm, dar uite că ne iese”, a spus Lucian Viziru, la Vorbește Lumea.

Recent, cântărețul s-a apucat de vlogging. Acum, trece printr-o perioadă dificilă deoarece autoritățile din Germania au decis să suspende activitățile în aer liber, așa că el antrenează doar în sala de sport.

Cum e viața lui Lucian Viziru în Germania

Prin intermediul vlogurilor, actorul își ține fanii la curent cu viața lui și le arată o parte din activitățile zilnice.

„În principiu arătăm viața noastră în Germania, viața de zi cu zi. În general încerc să mă ajut și pe mine și pe alții cu vlogul acesta. Aici sunt antrenor de tenis, asta știu să fac. Așa mi-am început viața. Am pus mâna pe rachetă prima dată la 3 ani, am început la Steaua”, a spus el.

Fiul lui va merge la școală fizic, săptămâna viitoare, cu un test negativ de covid-19. În aceste zile, micuțul învață online, fiind o perioadă dificilă.

„Fiul meu stă acasă săptămâna aceasta, nu-i convine să lucreze online, că este greu și le dau mult de învățat. Au împărțit clasa în două, iar abia de săptămâna viitoare are voie la școală, cu test făcut. De astăzi, eu ca antrenor de tenis nu mai am voie nici să joc în aer liber, pentru că sunt închise toate sălile”, a mai spus Lucian Viziru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI