11 feb. 2022 | 15:40

De ce tatăl lui Dani Oțil trăiește sărăcăcios deși fiul lui îi dă bani: „E foarte greu cu ai mei”

Monden
De ce tatăl lui Dani Oțil trăiește sărăcăcios deși fiul lui îi dă bani: „E foarte greu cu ai mei”
De ce tatal lui Dani Otil traieste saracacios desi fiul lui ii da bani

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți prezentatori TV din România. Matinalul de la Antena 1 trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, alături de familie, soție și copil. Deși pe el îl cunoaște o țară întreagă, puțini sunt cei care cunosc detalii despre părinții săi.

Ce sacrificii a făcut Dani Oțil pentru a avea tot ce are astăzi

Dani Oțil se poate lăuda cu faptul că, la 41 de ani, este un bărbat împlinit. Este unul dintre cei mai reputați și îndrăgiți prezentatori TV din România, are o carieră strălucită în televiziune, iar pe plan personal este ferici alături de soția lui, topmodelul Gabriela Prisăcariu, și fiul lor Luca Tiago, născut în septembrie 2021.

În prezent, matinalul de la Antena 1 se bucură de o situație financiară foarte bună, având o vilă superbă în Corbeanca, mașini, motociclete și sume impresionante în conturi. Dani Oțil a muncit din greu pentru fiecare bun pe care-l posedă și nu este un secret pentru nimeni faptul că prezentatorul TV are foarte multe datorii la bancă.

De fapt, chiar el este cel care glumește pe acest subiect, ori de câte ori are ocazia, la Neatza. Dani Oțil a făcut primul împrumut la bancă la vârsta de 18 ani și de atunci au urmat multe altele.

Pe de altă parte, cel mai bun prieten al lui Răzvan Simion susține că a apelat la creditele bancare pentru a nu repeta greșelile financiare făcute de tatăl său.

Dani Oțil a demonstrat că este un bărbat responsabil și un fiu exemplar, ajutându-și părinții, „pe furiș”, cu banii, chiar dacă părintele său nu dorește să accepte niciun fel de ajutor economic, nici măcar din partea copiilor săi.

„Dacă ar fi să mă iau după tata, care stă în același apartament din 1984, la parter, mic, urât… abia acum și-a pus centrală. Nu a luat credit niciodată, nu a luat împrumut de la vreo rudă, prieten, ceea ce se și vede că nu a evoluat cu nimic financiar.

Nu acceptă niciun fel de ajutor din partea mea și a lui frati-miu. Le dăm bani, dar nu știu de unde sunt, pentru că nu știu să citească extrasul. E foarte greu cu ai mei. Dacă ar fi după tata, nu aș mai lua niciodată credit.

Dacă eu nu luam credit, nu aș mai fi putut să mă mut undeva. Ar fi trebuit să aștept până acum, la 40 de ani, ca să îmi iau lucrurile alea, că le-am luat atunci și m-am bucurat de ele, iar acum le plătesc”, a mărturisit Dani Oțil în podcastul lui Radu Țibulcă de pe Youtube.

Pe de altă parte, Dani Oțil a mărturisit că primește sume frumușele de bani în urma contractelor de publicaitate pe care le semnează.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro