Dani Oțil, „fascinat” de iubita lui Ronaldo. Prezentatorul Antena 1 știe care e secretul relației de lungă durată a celebrului fotbalist

Dani Oțil, „fascinat
Dani Otil, comentarii despre Georgina, iubita lui Ronaldo

De câteva ediții, Dani Oțil o aduce în discuție pe iubita celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo, Georgina. De altfel, tânăra de 28 de ani se bucură acum de mare popularitate, Netflix făcând un serial despre viața ei. Matinalul de la Antena 1 nu a trecut cu vederea ceea ce consideră a fi „subiectul momentului„, astfel că a făcut câteva precizări.

Mai nou, Dani Oțil pare cuprins și el de „fenomenul Georgina”, mamă, influencer, femeie de afaceri și partenera lui Cristiano Ronaldo, care are și propriul serial-portret pe Netflix. Acesta a comentat, în ediția de azi a emisiunii, despre cadoul făcut iubitului ei, care a împlinit recent vârsta de 37 de ani, dar și despre secretul relației dintre fotomodel și fotbalist.

„Dani: Secretul (n.red. relației lui Ronaldo cu Georgina) e că el stă 10 luni plecat. Unii reușesc să reziste cu un Scorpion (n.red. zodia soției sale) și fără să plece de acasă!

Ristei: M-ai spart cu Georgina aia!

Dani: Pai e subiectul momentului!

Ristei: Dar numai pe tine te aud vorbind despre el!

Dani Oțil: Pe mine și pe toate mămicile din grupurile de mămici. Vezi dacă nu ești și tu în grupurile astea? Amărășteanule!”

Cristiano Ronaldo, răsfățat de iubita sa, Georgina

Recent, Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, i-a făcut cadou de ziua fotbalistului portughez un tort uriaș cu prescurtarea CR7. Cei doi s-au fotografiat cu tortul uriaș, iar portughezul a postat imaginea pe Instagram, alături de următorul mesaj:

„Viața este un roller coaster. Muncești din greu, trăiești la o viteză mare, marchezi, toată lumea are așțeptări de la tine… dar în final totul se rezumă la familie, onestitate și prietenie.

Aceste elemente contează cel mai mult. Mulțumesc pentru mesajele primite! Am ajuns la 37 și voi continua să număr”, a scris Ronaldo, pe Instagram.

Tot de ziua iubitului ei, Georgina Rodriguez i-a făcut cadou și o mașină în valoare de aproximativ 180.000 de euro, și anume, un Cadillac Escalade, care are opt locuri și în care să poată încăpea numeroasa lor familie. Starul lui Manchester United are 4 copii, iar Georgina este însărcinată cu gemeni.

„La mulți ani pentru cei 37 de ani, iubirea vieții mele. Te iubim până la infinit. Cel mai bun tată și cel mai bun partener pe care Dumnezeu ni l-a dat. Ești un luptător. Meriți tot binele de care ai parte. Ești perfect, inspirația noastră”, i-a transmis Georgina pe Instagram.

Cristiano Ronaldo, sume astronomice de pe Instagram

Cristiano Ronaldo se bucură de succes și în mediul online. Astfel, celebrul fotbalsit încasează o avere pentru fiecare postare publicată. CR7 obține 1 ,7 milioane de lire sterline, adică circa 2,02 milioane de euro, pentru fiecare postare publicată pe contul său.

Urmăriți Playtech.ro și pe