De ce stă Iulia Vântur atât de mult în România, de fapt. Ce spune și despre nuntă: „Acest scenariu” VIDEO EXCLUSIV

De ce stă Iulia Vântur atât de mult în România, de fapt. Ce spune și despre nuntă: „Acest scenariu” VIDEO EXCLUSIV
De ce stă Iulia Vântur atât de mult în România, de fapt.

Iulia Vântur este una dintre cele mai iubite vedete din România, dar și din India. Aceasta a demonstrat, de-a lungul anilor, că a fost înzestrată cu talentul necesar pentru a rămâne în inima publicului. Totuși, atunci când vine vorba de o eventuală nuntă, mulți se întreabă dacă ea își va dori să o organizeze în India sau în România. Iată ce răspuns ne-a dat artista, în exclusivitate pentru Impact.ro!

Iulia Vântur, iubită de publicul din India și adorată de români

Iulia Vântur se stabilea, în urmă cu câțiva ani, în India. Nu este de mirare că în zilele noastre, vedeta primește multă iubire și apreciere de la publicul de acolo. Atunci când a întrebat ce simte față de acest lucru, ea ne-a dezvăluit adevărul. După ani de muncă, aceasta este îndrăgită de publicul din India.

“Cum să mă simt? Foarte bine, pentru că multă vreme poate că publicul nu a fost foarte deschis către cineva din afara țării care cântă în limba hindi. Probabil că munca de atâția ani de zile și efortul pe care l-am făcut cumva au fost răsplătite și am fost acceptată până la urmă de publicul din India”, ne-a mărturisit Iulia Vântur în exclusivitate pentru Impact.ro.

Își dorește să se bucure de un proiect și în România

Frumoasa vedetă nu a fost uitată nici de români. Iulia Vântur ne-a mărturisit că a primit mai multe propuneri pentru a se bucura de un proiect în România, însă deja avea câteva angajamente. Cu toate acestea, ea speră să apară și în fața telespectatorilor români la un moment dat.

“Am mai avut propuneri, însă, cumva, nu s-au nimerit perioadele. Chiar mi-a părut rău de anumite proiecte pe care nu am putut să le fac pentru că aveam anumite turnee și proiecte pe care trebuia să le filmez și nu puteam să plec de acolo.

Sper ca, la un moment dat, să se nimerească lucrurile în așa fel cu proiectul care să mi se potrivească mânușă și să vin să fac un proiect frumos aici”, ne-a mai mărturisit Iulia Vântur.

Ce i se spune când se întoarce în India din România

Vedeta a punctat că mereu se încarcă cu energie pozitivă atunci când își vizitează țara. Aceasta ne-a povestit că i se spune că fața îi strălucește și se vede că este fericită când se întoarce în India. Întrebată ce a adus din România în India, ea ne-a răspuns:

“Spiritul meu. (râde) Ce să aduc, cred că tot bagajul pe care l-am luat de aici. Am învățat foarte mult de aici, am devenit ceea ce sunt. Din anumite puncte de vedere, cred că suntem similari, noi și indienii, apropo de legătura pe care o ai cu familia. Cu toate că acolo este mult mai puternică și ei petrec mai mult timp împreună.

Mi se pare foarte frumos și mi-ar fi plăcut să se întâmple și la noi așa, dar știi cum este. Copiii cresc, încep să muncească, pleacă în diverse colțuri ale lumii și nu mai petrec atât de mult timp cu familia. Acest lucru este foarte important pentru că îți dă stabilitate și sentimentul de apartenență, iubire, siguranță într-un fel.

În timpul pandemiei mi-am dat seama de nevoia pe care o am de a fi tot timpul în contact cu familia mea și cu țara, până la urmă. De aici îmi extrag energia. De fiecare dată când mă întorc în India mi se spune: “Ce frumos îți strălucește fața și se vede că ești fericită, te-ai încărcat!”, a mai adăugat Iulia Vântur.

Cum reușește să aibă viață personală

Blondina este implicată în foarte multe proiecte, reușind să își construiască o carieră strălucitoare. Ea consideră că mulți oameni se concentrează pe viața profesională după pandemie.

„Cred că după pandemie, cumva, toți oamenii s-au focusat pe proiectele profesionale pentru că atâta vreme nu am putut să facem asta. Aproape 2 ani de zile nu am putut să ne ocupăm de proiectele profesionale.

Mi se pare că acum toți oamenii au setea aceasta de a face lucruri și au devenit din ce în ce mai creativi. Mi se pare foarte frumos și cumva profităm de momentele acestea că nu se știe niciodată, când, Doamne ferește, intrăm din nou în casă”, a mai spus fosta vedetă PRO TV.

Ce a spus despre o viitoare nuntă

Atunci când a venit vorba de un scenariu ipotetic, anume de a organiza nunta în România sau India, Iulia Vântur a punctat:

“Nu știu, acest scenariu nu este în mintea mea acum. Nu știu ce să zic, o să decid când o să fie cazul.”