De ce și-a vândut, de fapt, Ilie Năstase casa din Primăverii. Motivul e halucinant: câți bani a luat

De ce și-a vândut, de fapt, Ilie Năstase casa din Primăverii. Motivul e halucinant: câți bani a luat
S-a aflat motivul pentru care Ilie Năstase a vândut celebra vilă din Primăverii

După 48 de ani în care a locuit în casa din Primăverii, Ilie Năstase a decis să vândă imobilul primit chiar de la Nicolae Ceauşescu. Motivul pentru care a făcut asta întrece orice imaginaţie. Iată câţi bani a luat fostul tenismen pentru celebra vilă!

De ce a renunţat Ilie Năstase la casa din cartierul Primăverii

În 1972, Ilie Năstase primea din partea lui Nicolae Ceauşescu o vilă somptuoasă în cel mai dorit cartier al timpului. Casa superbă a fost oferită de liderul Partidului Comunist Român pentru meritele sale sportive, iar în anii următori acesta a renovat-o şi a mobilat-o conform gusturilor sale.

În cei aproape 48 de ani în care a locuit în imobil, fostul mare tenismen şi-a adus aici toate cele cinci soţii, însă ghinioanele în iubire l-au urmărit mereu. Căsniciile nu au durat, scandalurile s-au ţinut scai de Năstase, motiv pentru care Ioana Simion, cea mai recentă soţie, a decis că nu doreşte să locuiască în minunata locuinţă. Cei doi s-au mutat la finalul anului trecut într-un apartament din Pipera, iar acum locuiesc în Constanţa.

“Casa e foarte frumoasă, însă nu suport ideea de a sta în acelaşi loc unde Ilie a stat cu toate cele patru neveste. De fiecare dată când mergeam acolo, simţeam nişte energii negative. Eram mereu agitată, nu aveam linişte şi parcă într-o stare conflictuală permanentă cu Ilie. Am decis să plec. Stau într-un apartament în Pipera, iar el e binevenit oricând”, spunea Ioana Simion, pentru Click!, anul trecut, în toamnă.

Se pare că vânzarea a avut loc la puţin timp după aceste declaraţii. Mai exact, la sfârşitul lunii noiembrie 2019, Ilie Năstase, în vârstă de 74 de ani, renunţa, în acte, la cadoul primit de la Ceauşescu.

S-a aflat motivul pentru care Ilie Năstase a vândut celebra vilă din Primăverii
S-a aflat motivul pentru care Ilie Năstase a vândut celebra vilă din Primăverii

Câţi bani a luat Ilie Năstase pentru vila primită cadou de la Nicolae Ceauşescu

Deşi toată lumea se aştepta ca fostul tenismen să lase imobilul moştenire celor două fiice ale sale, Emma şi Alessia, iată că acesta a avut alte planuri. În urma tranzacţiei, Ilie Năstase ar fi primit o sumă modestă pentru locuinţă: jumătate de milion de euro. Deşi s-a vehiculat ca Bentley-ul cumpărat soţiei sale în luna august ar fi fost achiziţionat cu banii luaţi de pe casa din Primăverii, Ioana Simion a declarat că zvonurile nu sunt adevărate.

“Da, este adevărat. Ilie a vândut casa. A făcut tranzacţia anul trecut însă, nu ştiu suma. Nici nu mă interesează. Sunt banii lui. Eu am banii mei, iar maşina primită de ziua mea nu a fost cumpărată cu banii de pe casă. Ilie are încă venituri, contracte pe sume bune şi cu aceia a fost luat Bentley-ul. Cu banii de pe casă Ilie îşi face altă casă. Caută teren”.

Ilie Năstase şi Ioana Simion s-au căsătorit în vara acestui an. Înainte, fostul lider în clasamentul ATP a mai fost însurat cu Alexandra King, Dominique Grazia, Amalia Năstase și Brigitte Sfăt.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI