De ce și-a anulat Lara Fabian concertul de la București. Fanii sunt furioși

De ce și-a anulat Lara Fabian concertul de la București. Fanii sunt furioși
De ce și-a anulat Lara Fabian concertul de la București. Fanii sunt furioși

Cu câteva ore înainte de spectacol, artista Lara Fabian și-a anulat din nou concertul de la București. Lara Fabian a postat un amplu mesaj pe Facebook în care explică motivul pentru care nu a mai dorit să cânte.

De ce și-a anulat Lara Fabian concertul de la București

Artista Lara Fabian anulează din nou concertul, din cauza unor ”circumstanțe nefericite”. Aceasta povestește că se află într-o situație ”oribilă”, din cauza persoanei care gestionează turneul internațional.

Sunt în București, în hotel… și sunt profund tristă pentru că trebuie să va spun că spectacolul din această seară este anulat din cauza unor circumstanțe foarte nefericite, independente de voința mea sau a trupei mele. (…)Simț furie și indignare, deoarece, pentru a patra oară la rând, persoana care gestionează turneul internațional (nu afectează Franța și Turneul Francez), care ar trebui să plătească pentru spectacolele noastre, se află în incapacitate de plată. Nu pot accept să nu văd acest abuz și nici nu pot continu să cânt, mai ales că trebuie să achit toate cheltuielile cu trup și concertul, fără să fiu plătită, la rândul meu, pentru a acoperi toate acestea. Este o situație oribilă. Am încercat să continui, sperând că totul se va rezolvă, dar situația mai mult s-a înrăutățit și, regretabil, nu mai putem continuă”, a scris Lara Fabian pe Facebook.

Răpusă de stres

Mai mult decât atât, Lara Fabian a precizat ca acest lucru i-a provocat suferință și stres acumulat în ultimele luni, ajungând chiar să se îmbolnăvească, acesta fiind și motivul pebtru care nu a mai putut concerta ultima dată când a mai venit în București. Artista a mai precizat că va apela la toate căile legale pentru a i se face dreptate și pentru a reveni cât se poate de repede la București.

București, îți promit, în curând voi cântă din nou pentru tine… Și da, vom sărbători muzică și iubirea împreună cu bucuria care ne leagă”, a mai precizat artista.

Lara Fabian ar fi trebuit sa concerteze la Sala Palatului de la 19:30, în cadrul turneului „50 World Tour”, de promovare a celui de-al 14-lea material de studio din cariera, numit „Papillon”.

Deși, inițial,concertul ar fi trebuit sa aiba loc in luna noiembrie, din cauza unor probleme de sanatate, concertul a fost reprogramat pentru data de 3 februarie 2020.

Urmăriți Playtech.ro și pe