Românul care a făcut performanță la un concert rock: câte telefoane a reușit să fure și cum le-a ascuns

Cazul unui hoț român a făcut înconjurul lumii în prima parte a acestei săptămâni, datorită eficienței deosebite la furat telefoane. Este incredibil cum a reușit să le ascundă.

La nivel global, dacă întrebi pe cine trebuie, românii sunt asociați cu două lucruri, țigani și hoți. Aceste preconcepții sunt, de cele mai multe ori, răutăcioase, mai ales că vizează și oameni muncitori care activează în țări precum Spania, Anglia sau Italia. În mod previzibil însă, respectiva asociere include și un pic de adevăr, mai ales dacă ai în vedere cazul românului care a fost prins de curând la un concert de muzică rock. Furase aproximativ 30 de telefoane.pantaloni sport

La un concert al trupei Sum 41 din Antwerp, Belgia, a fost prins un român. În cadrul evenimentului, au fost furate aproximativ 50 de smartphone-uri, iar românul a fost prins cu vreo 30 dintre ele.  Se vehiculează că bărbatul în vârstă de aproximativ 34 de ani face parte dintr-un grup infracțional a cărui activitate profitabilă gravitează în jurul concertelor de muzică rock.

Din nefericire pentru el, poliția a fost sesizată de către fanii formației care s-au trezit fără mobile în buzunare. În acel moment, au fost blocate toate ieșirile din incinta în care s-a desfășurat concertul și s-a lansat o investigație. Nu a durat mult până când tânărul nostru conațional a fost prins de către autorități. Ca referință, pentru a eficientiza depistarea răufăcătorului, numărul ofițerilor de poliție care s-au desplasat la spectacol a fost foarte mare.

Oficialii au avut motive să creadă că se va întâmpla ceva de genul acest în Antwerp, după ce, la concertul aceleeași formații din Amsterdam, de pe 21 ianuarie, a fost avut loc un incident similar. Din păcate, la momentul respectiv, nu au fost recuperate dispozitivele.

Revenind însă la românul nostru, pentru a ascunde 30 de telefoane pe corp, el a avut un sistem foarte bun. Le-a băgat în pantaloni scurți de mers la sală, cei care se văd în fotografia de mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI