Cine este românul care a ieșit la pensie și acum construiește un bloc în București. Ce salariu colosal avea după Revoluție

Cine este românul care a ieșit la pensie și acum construiește un bloc în București. Ce salariu colosal avea după Revoluție
Salariu uria după Revoluție. Românul care a ieșit la pensie, iar acum construiește un bloc

A avut un salariu enorm după perioada comunismului. Acum, fost om politic ajuns la pensie, s-a hotărât să construiască un bloc. Cine este românul care e decis să facă „cel mai frumos bloc din București”?

A avut un salariu enorm după Revoluție, iar acum construiește un bloc

Românul care s-a decis să construiască cel mai frumos bloc din Capitală este nimeni altul decât Dumitru Dragomir. Acesta a dezvăluit recent că a avut un salariu de 15.000 de euro pe lună după Revoluție. Pe atunci, era președintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Acum, ajuns la pensie, dorește să-și îndeplinească visul de a pune la dispoziție celor din București unul din cele mai frumoase blocuri. Dragomir a susținut, la Digi Sport Matinal, conform digisport.ro, că imobilele se află la 200 de metri de Herăstrău. Mai mult decât atât, acesta se ocupă extrem de tare de noul proiect, fiind prezent pe șantier de dimineață până seară.

„Acum construiesc un bloc. Cel mai frumos din București, vă spun! E la 200 de metri de Herăstrău. Stau acolo de dimineața până seara. În rest, sunt angajatul fiului meu. Dar nu iau niciun ban. Trăiesc din pensie. Am o pensie bună. Păi aveam 15.000 de euro salariul când eram la LPF. Plăteam 6.000 de euro la stat. Cum să nu am pensie bună? Mi-am asigurat bătrânețile”
Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir construiește
Dumitru Dragomir construiește „cel mai frumos bloc din București”. Acesta a avut o pensie extrem de mare după Revoluție

„Gata, a trecut! Dom’ne, pfuuu…. „

Amintim că Dumitru Dragomir a suferit o intervenție chirurgicală de curând. Din păcate, anul 2020 a început greoi pentru președintele Ligii Profesioniste de Fotbal în perioada 1996-2014. „Gata, a trecut! Dom’ne, pfuuu…. m-a operat profesorul Lascăr, somitate mondială. Nu mai contează acum ce am avut eu.

Important este că sunt bine”, a susținut sursa citată, după operația pe care a avut-o la mână. Dumitru Dragomir este un om politic român, deputat din parea PRM între anii 2000 și 2008 și fost președine LPF.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI