De ce se mută CRBL înapoi în România, după 6 ani petrecuți în Spania. A vândut tot ca să trăiască într-o țară străină

De ce se mută CRBL înapoi în România, după 6 ani petrecuți în Spania. A vândut tot ca să trăiască într-o țară străină
De ce se mută CRBL înapoi în România, după 6 ani petrecuți în Spania.

De ce se mută CRBL înapoi în România, după ce a locuit timp de șase ani în Spania, alături de familia sa. Artistul va reveni în țară în luna septembrie și va locui în România, cu chirie. Însă atunci când a făcut mutarea în Spania, artistul și-a vândut toate proprietățile deținute în țară.

De ce se mută CRBL înapoi în România, după 6 ani petrecuți în Spania

CRBL revine în România, unde vrea să o ia din nou de la capăt. Fostul concurent de la Survivor România a vorbit despre decizia luată împreună cu soția și cu fiica sa.

CRBL a luat decizia de a se muta înapoi în România, după ce timp de 6 ani a locuit în Spania alături de familia sa. Artistul va reveni în țară în luna septembrie și va sta cu chirie.

„Azi-noapte am stat și am făcut ședință de familie și azi-dimineață am luat decizia de a reveni pe plaiuri mioritice. Din septembrie, suntem din nou în țară. Vreau să fac muzică, am niște proiecte. Vreau să continui ce am început, că mai am de spus și de arătat”, a declarat CRBL la PRO TV.

CRBL a spus că fiica sa va merge la școală în România, însă va fi nevoită să dea niște teste specială pentru a vedea la ce clasă va merge.

„Am făcut demersurile. Astăzi a avut un test, să vadă la ce nivel este. Am fost la școală cu ea și a trebuit să-i facă un test de evaluare, să vadă unde o încadrează. Se întoarce la aceeași școală”, a spus CRBL despre fiica lui în vârstă de 12 ani în emisiunea La Măruță.

Are adidași de 17.000 de euro

CRBL va locui cu chirie în România. iar soția sa își va deschide o școală de dans. Până atunci, acesta susține că transportul îi va da mari bătăi de cap, întrucât acolo deține aparatură de studio, haine, mobilă, biciclete, un caiac, o motocicletă, dar și 100 de perechi de încălțăminte. Artistul a mai dezvăluit în emisiunea de la PRO TV că are în colecția sa o pereche de adidași care valorează 17.000 de euro.

„Am o pereche de adidași care e 17.000 de euro. Am rămas șocat. A crescut peste ani. Se întâmplă lucruri când păstrezi. Eu i-am cumpărat second, oricum. Că nu-i găseam nici eu când i-am cumpărat, acum vreo 6 ani. Am dat 400 de euro pe ei și acum sunt 17.000”, a susținut CRBL.